SIMPLEBET

Ο άντρας του οποίου το στομάχι μετατρέπει τα πάντα σε... αλκοόλ!

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ο άντρας του οποίου το στομάχι μετατρέπει τα πάντα σε... αλκοόλ!


<<<<ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ - ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS- ΣΤΗΝ STOIXIMAN /No1 ETAIΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Το σύνδρομο Αuto-Βrewery είναι ένα σύνδρομο κατά το οποίο οι μύκητες δημιουργούν αλκοόλη στον οργανισμό του ανθρώπου, η οποία απορροφάται από το αίμα.
Όποιος έχει αυτό το σύνδρομο βρίσκεται σε κατάσταση μέθης κάθε φορά που τρώει ζάχαρη ή κάποια τροφή πλούσια σε υδατάνθρακες.
Ο Matthew Hogg, εδώ και 20 χρόνια που πάσχει από αυτό το σύνδρομο, είναι σε ένα μόνιμο... hangover. 
Το σώμα του μετατρέπει τις τροφές σε αιθανόλη και έπειτα εκείνος νιώθει είτε απλές ζαλάδες, είτε όλα τα συμπτώματα της μέθης.
Ο ίδιος ανέφερε στο Vice: «Yπέφερα από πεπτικές διαταραχές καθ' όλη την παιδική μου ηλικία. Αρχικά, διαγνώστηκα με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, αλλά μέχρι τα μέσα και προς το τέλος της εφηβείας βίωσα μια σοβαρή επιδείνωση των συμπτωμάτων, όπως φούσκωμα και αέρια μετά τα γεύματα – τόσο έντονα, που μπορούσα να αισθανθώ τις ζυμώσεις να συμβαίνουν στο κάτω μέρος της κοιλιάς μου.
Το πιο ανησυχητικό ήταν ότι είχα αναπτύξει νέα, αρκετά τρομακτικά συμπτώματα. Ένιωθα μέθη και μια ολόκληρη λίστα συμπτωμάτων σε ολόκληρο το σώμα μου, που περιλάμβαναν χρόνια κόπωση, μυικούς πόνους, χρόνιους πονοκεφάλους, νοητική ανεπάρκεια, διαταραχές της διάθεσης και ούτω καθεξής».

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah