SIMPLEBET

Λεπτομέρειες φρίκης για τον βασανισμό του Καρέλι

Κυριακή 6 Απριλίου 2014




STOIXIMAN No1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
live ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΣΕΒΙΛΛΗ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ 


Στην αναλυτική κατάθεση του αξιωματικός της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ σημειώνει ότι ο διευθυντής των φυλακών «μόλις μπήκε ο Καρέλι στην φυλακή Νιγρίτας τον λυπήθηκε και αποφάσισε να τον προστατεύσει από τις τυχόν επιθέσεις των σωφρονιστικών». Στη συνέχεια 

σημειώνεται ότι ένας αρχιφύλακας των φυλακών πήγε να προετοιμάσει το κελί όπου θα έμενε ο Καρέλι ενώ είχε λίγο μετά συνάντηση και με τον διευθυντή των φυλακών που του επέστησε την προσοχή για την ασφάλεια του κρατουμένου.

Αμέσως μετά ο αρχιφύλακας μπήκε στην αίθουσα «υποδοχής» που ήδη είχε αρχίσει να ξυλοκοπείται μαζικά ο κρατούμενος.

Οπως σημειώνεται στην δικογραφία «αρχικά ο αρχιφύλακας προσπάθησε να τους συγκρατήσει λέγοντάς τους "τι κάνετε , ακόμη δεν έχει φύγει ο διευθυντής". Ομως μετά άρχισε κι αυτός να του ρίχνει χαστούκια. Ενας άλλος κρατούμενος του έριξε κουβά με νερό. Σε κάποια στιγμή ο αρχιφύλακας ζήτησε να του φέρουν μία πετσέτα μήκους 50 εκατοστών με την μορφή πλεξούδας, που είχε κατασχεθεί από άλλον κρατούμενο, και άρχισαν με αυτή να κτυπούν τον κρατούμενο σε όλα τα μέρη του σώματός του. Ενας μόνο φώναξε "μην του κτυπάτε το κεφάλι».

Οπως σημειώνεται, τέλος, στη δικογραφία αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό ο αρχιφύλακας πήγε στο γραφείο του διευθυντή των φυλακών και του ζήτησε να τον βγάλει από αυτό το πόστο. Ομως εκείνος του είπε ότι «δεν θα το κάνει γιατί είναι καλός υπάλληλος». Και εκεί έκλεισε το θέμα!



Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah