SIMPLEBET

Εξαφανισμένη εννιάχρονη βρέθηκε στον Αμαζόνιο μετά από 7 μήνες αναζητήσεων

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Εξαφανισμένη εννιάχρονη βρέθηκε στον Αμαζόνιο μετά από 7 μήνες αναζητήσεων


ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS - STOIXIMAN No1 ETAIΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ >>>>

Ανακούφιση αλλά και τεράστια ερωτηματικά για την απίστευτη ιστορία του κοριτσιού από την Ισπανία που είχαν χαθεί τα ίχνη του και εντοπίστηκε στα βάθη της ζούγκλας
Ερωτηματικά που ξεκινάνε από την ίδια την απόφαση των γονιών της να εμπιστευτούν το εννιάχρονο κορίτσι σε έναν 35χρονο γείτονά τους για να την πάρει μαζί του διακοπές. Κάτι που συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι δύο Μαροκινής καταγωγής, κάτοικοι της Καταλανικής πόλης Χοθπιλατέτ Ντε Λομπρεγκάτ, έδωσαν την άδεια στον 35χρονο Βολιβιανό Γκρόβερ Μοράλες να πάει διακοπές στην πατρίδα του με την κόρη τους. Μόνο που μετά την αναμενόμενη προσγείωση τους στην Βολιβία, χάθηκαν τα ίχνη τους γεννώντας υποψίες για περιστατικό απαγωγής. Από εκείνη τη στιγμή και για εφτά μήνες μετά, τόσο οι ισπανικές όσο και οι βολιβιανούς αρχές παρά τις συντονισμένες τους προσπάθειες και έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κανέναν από τους δύο τους.
Μέχρι που το ζευγάρι εντοπίστηκε λίγε μέρες πριν, στην απομονωμένη και δύσκολα προσβάσιμη του Κοχαμπάμπα, βαθιά μέσα στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Το εννιάχρονο κορίτσι αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην Ισπανία, μετά τα απαραίτητα ιατρικά και ψυχολογικά τεστ. Όμως υπάρχουν πολλές ακόμα αναπάντητες ερωτήσεις σε σχέση με την απόφαση των γονιών της, τις προθέσεις του απαγωγέα της, το τι βίωσε η μικρή στα χέρια του και το πως βρέθηκαν σε μια τόσο απομακρυσμένη περιοχή μέσα στη ζούγκλα.
    

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah