SIMPLEBET

Πύθωνας μπήκε στο σπίτι σκύλου και τον κατασπάραξε [εικόνες]

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

puthonas1-570


 ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS - STOIXIMAN No1 ETAIΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔA
 LIVE ΣΗΜΕΡΑ  ΜΠΕΤΙΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ ΝΑΠΟΛΙ - ΠΟΡΤΟ
Πύθωνας σκότωσε ένα μικροσκοπικό τσιουάουα που βρισκόταν στο σπιτάκι του κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Μία γυναίκα από την Αυστραλία ανακάλυψε με τον πιο βάναυσο τρόπο ότι το σκυλάκι της είχε πεθάνει. Ξυπνώντας το πρωί πήγε για να το βγάλει από το σκυλόσπιτο και αντί για το τσιουάουα αντίκρισε έναν πύθωνα που είχε στο στόμα την αλυσίδα του σκύλου.
Η γυναίκα είχε δέσει τον σκύλο της επειδή ενοχλούσε τα υπόλοιπα ζώα της περιοχής αλλά τελικά αυτό ήταν που στοίχισε και την ζωή στο μικροσκοπικό ζώο καθώς δεν υπήρχε τρόπος για να διαφύγει από τον πύθωνα 2,5 μέτρων.
Τα πράγματα για την γυναίκα χειροτέρεψαν όταν ανακάλυψε ότι λόγω της αλυσίδας που βρισκόταν στο στόμα του, ούτε ο πύθωνας μπορούσε να διαφύγει από το σκυλόσπιτο.
Στη συνέχεια κάλεσε την υπηρεσία Διάσωσης Άγριων Ζώων και εθελοντές πήγαν στο σπίτι της για να πάρουν τον πύθωνα. Η επικεφαλής των εθελοντών, Σου Γιουλιάτ ανέφερε ότι η ιδιοκτήτρια του άτυχου τσιουάουα δεν κατηγόρησε το φίδι για το περιστατικό ενώ αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο μόλις το αντίκρισε.puthomas2-50
«Ήταν σωστό να δέσει τον σκύλο της σε ένα σημείο επειδή ζει σε μία περιοχή που έχει άγρια ζώα» είπε η εθελόντρια στην εφημερίδα Daily Mercury και συνέχισε: «Όταν πήγε έξω το πρωί για να λύσει τον σκύλο είδε έναν πύθωνα και μας κάλεσε για να την βοηθήσουμε ενώ ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση».
Η εθελόντρια ανέφερε ότι το φίδι έχει μεταφερθεί σε ένα τοπικό νοσοκομείο ενώ ενδέχεται να εγχειριστεί προκειμένου να αφαιρεθεί η αλυσίδα και κάποια απομεινάρια από το άτυχο σκυλάκι.
Η Γουλιάτ είπε ότι ο πύθωνας είναι τουλάχιστον 50 χρονών και θα επιβιώσει σε περίπτωση που εγχειριστεί ενώ όταν γίνει καλά θα γυρίσει και πάλι στη φύση. Όσοι έχουν σκύλους και ζουνε στην ευρύτερη περιοχή δεν πρέπει να ανησυχούνε καθώς έχει υπάρξει μία περίπτωση μαζί με την συγκεκριμένη σε διάστημα δέκα ετών.
«Συνήθως όταν εμφανίζονται πύθωνες οι σκύλοι απομακρύνονται και δεν παθαίνουν κάτι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το σκυλί ήταν δεμένο και δεν μπορούσε να ξεφύγει ενώ είχε και πολύ μικρό μέγεθος».
puthonas-570
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah