SIMPLEBET

Τι δείχνει το χρώμα του αυτοκινήτου σου για εσένα;

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014


Εσείς μπορεί να νομίζετε ότι το διαλέγετε απλως το χρώμα του αυτοκινήτου που ταιριάζει πιο πολύ στο μάτι σας ή στο μοντέλο που έχετε, όμως η επιλογή που κάνατε καθορίζει πολλα περισσότερα για εσάς!
Μαύρο αυτοκίνητο: Είστε δυναμικός, κομψός και κλασικός



Είναι το απόλυτο χρώμα στα αυτοκίνητα. Δείχνει ότι ο κάτοχός του είναι δυναμικός, ξέρει να κυκλοφορεί με κομψότητα και στυλ, ενώ πάντα στη ζωή έχει μια πιο κλασική άποψη για τα πράγματα!

Ασπρο αυτοκίνητο: Είστε αγνός, λιτός και ευθύς



όσοι έχουν λευκό αμάξι δεν μπορούν να μείνουν ικανοποιημένοι με τίποτα. Είναι ωστόσο αγνοί και προσιτοί στους άλλους, ενώ δεν μπορούν να πουν εύκολα ψέματα και να κρύψουν κάτι, άλλωστε τίποτα δεν κρύβεται από το λευκό!

Ασημί αυτοκίνητο: Είστε μοντέρνος, με κύρος και κομψότητα



Το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει έναν φουτουριστικό δυναμισμό. Διακρίνεστε από κομψότητα και στυλ, αφού δεν επιλέξατε απλά ένα γκρι χρώμα, αλλά θέλετε και τη λάμψη που προσδίδει ένα μέταλλο όπως το ασήμι....

Κόκκινο αυτοκίνητο: Είστε γεμάτος αισθησιασμό, δυναμικότητα και εξωστρέφεια



Το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθος, γι' αυτό όσοι έχετε  επιλέξει να κυκλοφορείτε με τέτοιο χρώμα αυτοκινήτου, θεωρείτε τον έρωτα κάτι πολύ σημαντικό. Σας αρέσει να βγαίνετε έξω και να κυκλοφορείτε με απότερο σκοπό να μαγνητίζεται όλα τα βλέματα. Τέλος σας διακρίνει και ο δυναμισμός που αποπνέει το κόκκινο χρώμα!

Καφέ αυτοκίνητο: Είστε κοντά με τη φύση, αρκετά "γήινος' και μοναδικός



Τα χρώματα αυτά που παραπέμπουν στη φύση δηλώνουν γθια εσάς ότι σας αρέσει να κρατ΄λατε ένα πιο χαμηλό προφίλ και ότι είστε πολύ πιο ευσυνείδητη από άλλους. Η ηρεμία και η γαλήνη είναι χαρακτηριστικά που σας ταιριάζουν κάλλιστα!

ΠΗΓΗ: perfect5.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah