SIMPLEBET

Πεντάχρονη βγάζει νοκ άουτ τον πατέρα της στο μποξ [βίντεο]

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014





Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι παθιάστηκε πολύ με το μποξ και κατά την διάρκεια εξάσκησης που έκανε με τον μπαμπά της, τον έβγαλε νοκ άουτ.

Το βίντεο με την μικρή μποξέρ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και η μικρή χτυπάει δυνατά τον μπαμπά της με τα γάντια του μποξ. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η πεντάχρονη έχει μεγάλο ταλέντο στο μποξ και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα διαπρέψει στον συγκεκριμένο τομέα.

Το κοριτσάκι είναι ανεβασμένο στον καναπέ και φοράει τα μικρά γάντια του μποξ και όποιος βλέπει τα μικρά της χέρια δεν μπορεί να φανταστεί τι δυνατά που χτυπάνε καθώς η μικρή έχει νεύρο. Αρχίζει να χτυπάει τον πατέρα της και με τα δύο χέρια στο πρόσωπο, με συνδυασμό κινήσεων κάνοντας άπερκατ, αριστερό και δεξί κροσέ.

Αρχικά ο πατέρας της αντέχει αλλά μετά από πολλά χτυπήματα και μία τελειωτική δεξιά μπουνιά καταφέρνει να τον ρίξει κάτω. Η μικρή μποξέρ φαίνεται να απολαμβάνει την νίκη της. Το βίντεο με την πεντάχρονη μποξέρ έχει εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube και πολλοί σχολιάζουν ότι κανένας δεν θα τολμήσει να της κάνει bullying στο σχολείο.




Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah