SIMPLEBET

Πανικός στο Alpha – Η Σπυροπούλου δεν είχε κέφια και έκλεισε την εκπομπή της μια ώρα νωρίτερα

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014



Αναταραχή και πλήρης σύγχυση φαίνεται να επικρατεί στον Alpha με την ξαφνική ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου on air ότι η εκπομπή θα τελειώσει μια ώρα νωρίτερα, Ενώ η εκπομπή "Σπίτι μου Σπιτάκι μου είναι προγραμματισμένο να τελειώνει 5 λεπτά πριν τις δύο το μεσημέρι, τελικά σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2014 ολοκληρώθηκε στη μία το μεσημέρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες πανικόβλητοι έτρεχαν στο σταθμό για να καλύψουν το κενό της μίας ώρας κενό, προγραμματίζοντας τελικά εκπομπή μαγεειρικής του Βασίλη Καλλίδη.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του toratora.gr η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται να μην είχε όρεξη, δεν αισθανόταν καλά και δεν μπορούσε να μείνει μέχρι το τέλος. Φαίνεται πως το σοβαρό πρόβλημα οικογενειακού προσώπου του Παύλου Σταματόπουλου, που έγινε η αιτία για τη σημερινή του απουσία από την εκπομπή, της στοίχισε και της χάλασε τη διάθεση, με αποτέλεσμα να θέλει να ολοκληρώσει την παρουσία της στην εκπομπή, μια ώρα νωρίτερα.
Η ουσία όμως είναι, πως όλα έγιναν ξαφνικά χωρίς καμιά προειδοποίηση και το ερώτημα που γεννιέται τη δεδομένη στιγμή είναι  ποιος  μπορεί να πάρει την ευθύνη για μια εκπομπή σε ανταγωνισμό και με χαμηλά νούμερα να τελειώνει νωρίτερα, ενώ πρέπει να μάχεται συνεχώς για το καλύτερο;

 
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah