SIMPLEBET

ΕΥΒΟΙΑ...Ληστές έκαψαν με σίδερο ηλικιωμένο στο πρόσωπο video

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014



Ως τώρα, η σπείρα με το σίδερο έχει χτυπήσει μόνο στην Αττική και πάντα με τέσσερα ή πέντε μέλη της να παίρνουν μέρος σε κάθε ληστεία - Η πιθανότητα να «έσπασε» σε μικρότερες ομάδες η εγκληματική οργάνωση, προκαλεί ανησυχίες στην ΕΛ.ΑΣ. 

Το ενδεχόμενο να έχουν βρει μιμητές τα μέλη της αδίστακτης συμμορίας των «ληστών με το σίδερο» ερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας, μετά την άγρια ληστεία στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στα Στύρα Ευβοίας. Γι’ αυτό ζητήθηκε βοήθεια από κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με τις έρευνες για τη δράση των σαδιστών κακοποιών.



Ο μικρός αριθμός των δραστών της ληστείας -που, σύμφωνα με τα θύματα, ήταν δύο- προβληματίζει τους αστυνομικούς. Ως τώρα, η σπείρα με το σίδερο έχει χτυπήσει μόνο στην Αττική και πάντα με τέσσερα ή πέντε μέλη της να παίρνουν μέρος σε κάθε ληστεία. Η πιθανότητα να «έσπασε» σε μικρότερες ομάδες η εγκληματική οργάνωση, προκαλεί ανησυχίες στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς σε αυτή την περίπτωση τα «μέτωπα» της έρευνας διευρύνονται τόσο που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η εξάρθρωσή της.

Δεν αποκλείεται, πάντως, να τους μιμούνται κάποιοι άλλοι κακοποιοί, είτε επειδή βρήκαν… αποτελεσματική τη μέθοδό τους ή επειδή βρίσκουν ικανοποίηση στο βάναυσο βασανισμό των ανυπεράσπιστων θυμάτων τους. Και σε αυτή την περίπτωση, πάντως, προκαλεί ανησυχία το ενδεχόμενο να βρίσκεται εν τη γενέσει της και δεύτερη ομάδα σαδιστών ληστών. Πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής θα επισκεφθούν τα νέα θύματα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρύστου, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν αν οι περιγραφές των δραστών ταιριάζουν με αυτές των μελών της σπείρας που δρα στην Αθήνα.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah