SIMPLEBET

Περιστέρα Μπαζιάνα -Ποια είναι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015


Η όμορφη Περιστέρα ή Μπέτυ, σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, ακόμη και σε αυτή την κρίσιμη για τον άνθρωπό της διαδικασία, προτίμησε να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Οι «παπαράτσι» μάταια κυνηγούν μια πόζα τους. Η Μπέτυ συνοδεύει τον σύντροφό της σε παραστάσεις στο Ηρώδειο ή στο Μέγαρο Μουσικής, όπου εθεάθησαν πέρυσι το καλοκαίρι. Στην Αίγινα τους βλέπουν κατά καιρούς από την άνοιξη και μετά, όπου φιλοξενούνται σε φίλους τους, ενώ η τελευταία κοινή τους έξοδος ήταν στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2014, στον γάμο της βουλευτού Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ακόμη και εκεί, ενώ όλοι σηκώθηκαν να χορέψουν, η Μπέτυ και ο Αλέξης παρέμειναν ήσυχοι στο τραπέζι τους.

Λέγεται ότι είναι τόσο διακριτική που μερικά χρόνια πριν δεν δίστασε να αντιπαρατε¬θεί με φωτογράφο που παρακολουθούσε εκείνη, τα αγόρια της και τον Αλέξη, στη νότια Κρήτη να κάνουν μπάνιο. «Αυτό που κάνεις είναι βρώμικο», του είπε. «Βρώμικη δουλειά κάνει ο σκουπιδιάρης», ήταν η απάντηση που εισέπραξε. «Ο σκουπιδιάρης κάνει έντιμη δουλειά», ήταν η απάντησή της, σύμφωνα με το Εθνος.







iefimerida.gr



Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah