SIMPLEBET

Ελπίδες για επιζώντες - Η πρώτη φωτογραφία από τα συντρίμμια του Airbus

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015





Την πληροφορία για επιζώντες μετέδωσε η Mirror. Η εφημερίδα επικαλείται τον εισαγγελέα της Μασσαλίας. Σύμφωνα με τον Μπρις Ρομπέν, εντοπίσθηκε κινητικότητα στα συντρίμμια του αεροπλάνου!

Ήδη ομάδες με διασώστες κατευθύνονται στο σημείο του δυστυχήματος. Νωρίτερα ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ είχε δηλώσει ότι λόγω της φύσης του δυστυχήματος δεν αναμένεται να υπάρχουν επιζώντες. 

Ο στρατηγός Νταβίντ Γκατιέ ο οποίος είναι επικεφαλής των ερευνών δήλωσε: «προταεραιότητά μας είναι να βρεθούν τυχόν επιζώντες! Θα μπορούν να διακρίνουν αν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος κινείται στα συντρίμμια».

Η νεα αυτή αεροπορική τραγωδία έγινε σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν αεροπλάνο της θυγατρικής εταιρείας της Lufthansa, Germanwings, με 150 επιβαίνοντες, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ άρχισε ξαφνικά να χάνει ύψος και τελικά συνετρίβη σε υψόμετρο 2.000 μέτρων στις Γαλλικές Άλπεις στην περιοχή της Μπαρσελονέτ. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μεταξύ των 150 επιβατών ήταν 16 μαθητές από την Γερμανία και δυο μωρά!

Εκπρόσωπος της πόλης Χάλτερν αμ Ζε, στη βορειοδυτική Γερμανία, δήλωσε σήμερα ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι 16 μαθητές και δύο καθηγητές ενός σχολείου της πόλης επέβαιναν στο αεροσκάφος Airbus A320 της εταιρείας Germanwings, το οποίο συνετρίβη σήμερα στις νότιες γαλλικές Άλπεις.



Αυτη είναι μια πρώτη εικόνα από το σημείο που πιστεύεται ότι συνετρίβη το αεροπλάνο 




Το Airbus Α320 έχανε 5.000 πόδια το λεπτό! Σύμφωνα τόσο με τις γαλλικές αρχές, επιβάτες και πλήρωμα είναι όλοι νεκροί. Στο σημείο προσπαθούν να φτάσουν σωστικά συνεργεία αλλά η περιοχή είναι πολύ δυσπρόσιτη και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές με ισχυρούς ανέμους και χιονόπτωση. 



Το σημείο της συντριβής είναι πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα από το Ντίσελντορφ, δήλωσε στο CNN ειδική αναλύτρια για αεροπορικά θέματα. 
Οι συντριβές αεροσκαφών στην μέση της πτήσης είναι πολύ σπάνιες, προσθέτει συμπληρώνοντας ότι τα περισσότερα αεροπορικά δυστυχήματα συμβαίνει είτε κατά την προσγείωση είτε κατά την απογείωση. 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ    newsit.gr



Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah