SIMPLEBET

Η Μαρία Κόφου ξέρει πως είναι να ταξιδεύεις πάνω από 5.000 χλμ μόνη

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015




Γνωρίσαμε την κυρία Travel Stories from My World, που κάποτε έβαζε τα κλάματα συνειδητοποιώντας ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να "χωρέσει" όλο τον κόσμο.

Στα περισσότερα θέματα που ετοιμάζω εδώ στο Ladylike, ψάχνω πρώτα να βρω φωτογραφία και μετά γράφω το κείμενο. Έτσι έγινε και με τη συνέντευξη της travel blogger Μαρίας Κόφου. Αφού είχα ολοκληρώσει απομαγνητοφώνηση κουβέντας που διήρκεσε 3 ώρες (spoiler alert: έρχεται πολύ κείμενο), έψαξα να βρω μια φωτογραφία της. Δεν άργησα να καταλήξω.
"Be willing to be uncomfortable. Be comfortable being uncomfortable. It may get tough, but it's a small price to pay for living a dream" έγραφε σε αυτή στη λεζάντα. Η ατάκα του Peter McWilliams, ταίριαζε πράγματι γάντι στη φιλοσοφία της ίδιας αλλά και  στην αποτύπωση της στιγμής που εκείνη στέκεται φορώντας ροζ μπουφάν και ροζ τσάντα, σε έρημο της Μογγολίας.

Πάει περίπου ένας μήνας που γύρισε από εκεί. Ήταν και η Μογγολία μια στάση που έκανε στο πλαίσιο του ταξιδιού της με τον υπερσυβηρικό. Ενός ταξιδιού που την έκανε θέμα συζήτησης σε πολλές παρέες αλλά και την έφερε, όπως μου παραδέχτηκε, ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια της. Μεγάλος σύμμαχος στο πρώτο, το Ιnstagram. Ο απόλυτος σύμμαχος στο δεύτερο, το γεγονός ότι ταξίδευε ατέλειωτες ώρες, με συντροφιά μόνο τον εαυτό της.

15 ημέρες στο τρένο. Με τι λεφτά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah