SIMPLEBET

ΣΟΚ : Δείτε από τι πέθανε τελικά ο Αλβανός βαρυποινίτης

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Είχαν σπάσει στο ξύλο τον νεκρό βαρυποινίτη


STOIXIMAN No1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
LIVE ΣΗΜΕΡΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΜΠΛΜΠΑΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ / ΡΕΑΛ - ΒΑΓΙΑΚΑΝΟ 


Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του Αλβανού βαρυποινίτη, που σκότωσε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου, δίνει η έκθεση του ιατροδικαστή, τα πορίσματα της οποίας έγιναν γνωστά πριν από λίγο.
Όπως αναφέρει στην έκθεσή του o ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης, ο θάνατος του βαρυποινίτη προήλθε από πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα και κάταγμα στο στέρνο το οποίο προκλήθηκε από αιχμηρό όργανο (πιθανώς γκλομπ). O ιατροδικαστής αφήνει υπόνοιες για ηλεκτροσόκ στο χέρι, αναφερόμενος σε σημάδια  

 που φέρει το άψυχο σώμα του Καρέλι
Σύμφωνα με την έκθεση, το σώμα του βαρυποινίτη έφερε πολλαπλές θλαστικές κακώσεις, κατάγματα στο στέρνο κ.α από σπειροειδή ράβδο (κλομπ), ενώ ο χρόνος των τραυμάτων κρίνεται συμβατός με το χρόνο της δολοφονίας (25η Μαρτίου) του άτυχου υπαρχιφύλακα. Βάσει των ευρημάτων αυτών, ο ιατροδικαστής αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αλβανός βαρυποινίτης να κατέληξε από παθολογικά αίτια και πιθανολογεί πως «η αιτία θανάτου ήταν αρρυθμιογόνος μηχανισμός λόγω κάκωσης του στέρνου από τα χτυπήματα με κλομπ».
Ο Αλβανός ισοβίτης Ιλί Καρέλι, που εκρατείτο στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, διατάχθηκε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του βαρυποινίτη.

Από το υπουργείο, επιβεβαιώνεται ότι ο Καρέλι, ο οποίος με αυτοσχέδιο μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα στις φυλακές Μαλανδίνου τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιο Τσιρώνη, όταν έφτασε στις φυλακές Νιγρίτας έφερε μώλωπες, χωρίς όμως να έχει προσδιορίσει ο ίδιος, πώς προκλήθηκαν.

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah