SIMPLEBET

Μυστήριο: Είναι αυτή η τελευταία δορυφορική εικόνα του μοιραίου Boeing;

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Tomnod-570


ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS - STOIXIMAN No1 ETAIΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ >>>>
ΠΑΙΞΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ   Champions League KAI  Europa League
Αναστάτωση έχει προκληθεί από την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάικ Σεμπέργκερ, ένας άνδρας από το Σικάγο που εργάζεται στην εταιρεία πληροφορικής Insight Global.
Ο Σεμπέργκερ συνδέθηκε με την ιστοσελίδα Tomnod η οποία χρησιμοποιείται από χρήστες και περιέχει δορυφορικές εικόνες.
Ο ίδιος λοιπόν είπε ότι εντόπισε μια δορυφορική εικόνα που θα μπορούσε να είναι ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο.
Οι χρήστες του site το χρησιμοποιούν για να δουν λεπτομερείς δορυφορικές εικόνες προκειμένου να εντοπίσουν ένα συγκεκριμένο αντικείμενο .
Μάλιστα υπέβαλε το εύρημά του στο CNN iReport με την εικόνα. Ο ίδιος δήλωσε στο CNN ότι η εικόνα φαίνεται να είναι παρόμοια σε σχήμα και μέγεθος με ένα αεροσκάφος, αλλά ήταν πιθανότατα μια βάρκα .
Είπε επίσης ότι ο ίδιος δεν ήταν σίγουρος για την ακριβή θέση της δορυφορικής εικόνας, επισημαίνοντας ότι ίσως οι ειδικοί μπορούν αν να το επιβεβαιώσουν.
Οργανισμοί όπως η NASA έχουν στην διάθεση τους την προβολή δορυφορικών εικόνων, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να βρει τίποτα κάτι σχετικό με το μοιραίο Μπόινγκ.
Το θέμα δημοσίευσε και στην ηλεκτρονική του σελίδα το CBSChicago.
Την ίδια ώρα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν νέες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες καταγράφηκαν εικόνες από κινεζικό δορυφόρο, όπου υποτίθεται πως φαίνεται το Boeing της Malaysia.
Δόθηκε μάλιστα στη δημοσιότητα από το BBC μια φωτογραφία όπου υποτίθεται πως φαίνονται τα συντρίμμια.
Σε αυτές απεικονίζονται τρία αντικείμενα να επιπλέουν με μέγεθος 13 επί 18 μέτρα, 14 επί 19 μέτρα και 24 επί 22 μέτρα.
Σύμφωνα με το BBC, οι φωτογραφίες ελήφθησαν την Κυριακή, την επομένη δηλαδή του δυστυχήματος και δημοσιοποιήθηκαν από την κινεζική κρατική υπηρεσία επιστημών.
Doryforos-Syntrimmia-570
Οι συντεταγμένες των φωτογραφιών όπως σημειώνει το protothema.gr τοποθετούν τα αντικείμενα στο θαλάσσιο χώρο της Νότιας Κίνας, ανάμεσα σε Μαλαισία και Βιετνάμ, εκεί δηλαδή που είχαν προσδιορίσει από την αρχή οι υπηρεσίες την εξαφάνιση του αεροσκάφους.
Doryforos-Syntrimmia1-570
Δεν είναι η πρώτη φορά από τότε που χάθηκε το Boeing της Malaysia airlines που δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες δορυφόρων ή των σωστικών συνεργείων και των ερευνητικών αεροπλάνων, που παρουσίαζαν αντικείμενα που υποτίθεται πως ήταν από το αεροπλάνο.
Χθες οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα Στενά της Μάλακα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
      
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah