SIMPLEBET

Εσείς πόσο μακριά θα φτάνατε για να σώσετε το κινητό σας τηλέφωνο; / Διασωση από πυροσβέστες [εικόνες]

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εσείς πόσο μακριά θα φτάνατε για να σώσετε το κινητό σας τηλέφωνο; [εικόνα]


STOIXIMAN No1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
live ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΩΝ - ΓΙΟΥΒΕ / ΠΟΡΤΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ 


Μια έφηβη στο Κεντ της Αμερικής χρειάστηκε να διασωθεί από πυροσβέστες αφού κόλλησε στο αποχετευτικό σύστημα, ενώ προσπαθούσε να ανακτήσει το κινητό της τηλέφωνο.

Σήμερα, οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να αντέξουν χωρίς την έμπιστη κινητή συσκευή τους.

Σαφώς, η 16 ετών Ella Birchenough αισθάνθηκε κάπως έτσι καθώς κατέβαινε τον αγωγό αποχέτευσης προσπαθώντας να ανακτήσει το Blackberry της αφού έπεσε από την τσέπη της. Δυστυχώς, κόλλησε και έπρεπε να διασωθεί από τους πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τους περαστικούς, η έφηβη ήταν αρκετά χαλαρή καθ’ όλη την διάρκεια του περιστατικού - και πολύ αποφασιστική με την ανάκτηση της συσκευής της. Είπε στο KentOnline: "Μιλούσα με κάποιον, και πήγα να βάλω το τηλέφωνό μου στην τσέπη μου και έπεσε μέσα στον αγωγό. 

«Δεν το σκέφτηκα πολύ και πήδηξα κάτω για να το πάρω. Δεν είχα κολλήσει καν, απλά χρειαζόμουν κάποιον να με σηκώσει, αλλά η μαμά μου άρχισε να πανικοβάλλεται.»

«Όταν με έβγαλαν έξω, έτρεξα κατευθείαν στο σπίτι και πήδηξα στο μπάνιο. Νομίζω ότι ήταν μόνο νερό, αλλά εγώ δεν το ρίσκαρα.» 

Ενώ η Ella κατάφερε να βγει από τον αγωγό χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για το τηλέφωνό της, το οποίο είναι πλέον σπασμένο.







Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah