SIMPLEBET

Η Ιρίνα Σάικ γδύθηκε για τις μαθήτριες από τη Νιγηρία - Αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Σάββατο 17 Μαΐου 2014



Ο ένας μετά τον άλλο αστέρες του Χόλιγουντ, διάσημοι, τραγουδιστές και μοντέλα συνδράμουν στην εκστρατεία  για την απελευθέρωση των 200 μαθητριών από τη Νιγηρία που έχουν απαχθεί από την ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.
Υπό το hashtag #BringBackOurGirls οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε μία προσπάθεια να ενισχυθούν οι νιγηριανές αρχές στην επιχείρηση απελευθέρωσης των κοριτσιών.
Τη συμπαράστασή της δεν παρέλειψε να εκφράσει και το μοντέλο Ιρίνα Σάικ η οποία ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία:

Παρόλα αυτά πολλοί χρήστες του διαδικτύου της επιτέθηκαν θεωρώντας πως επί της ουσίας, γδύθηκε για να διαφημίσει τον εαυτό της.
"Σοβαρολογείς; Ξέρεις τι σημαίνει όλο αυτό; Πρόκειται για μία ακόμα φωτογράφησή σου. Αυτά τα κορίτσια τα απήγαγαν και εσύ αποφάσισες να δείξεις μισό από το στήθος σου".
"Δε δείχνεις κανένα σεβασμό. Σταμάτα να προωθείς τον εαυτό σου. Χρησιμοποιείς μία τέτοια εκστρατεία για την τρομερή απαγωγή αυτών των κοριτσιών και το στρέφεις υπέρ σου. Είναι ντροπή. Γιατί δεν προσφέρεις κάποια από τα χρήματα που έχεις βγάλει από τα χρήματα σε μία από τις οργανώσεις που εργάζονται για να απελευθερώσουν τα κορίτσια;", είναι μερικά από τα δικαιολογημένα σχόλια.
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες που ανέβασαν διάσημοι στο Twitter για να υποστηρίξουν την καμπάνια:

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah