SIMPLEBET

Ασφαλιστικά μέτρα κατά Κοκκινόπουλου και 10ης Εντολής

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015




Φρένο στην αναβίωση της φρικιαστικής δολοφονίας της 24χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Καρκαλή που αποκεφαλίστηκε από τονσύζυγό της Αθανάσιο Αρβανίτη στις 4 Αυγούστου 2008 στη Σαντορίνη. Οι συγγενείς του θύματος όταν πληροφορήθηκαν ότι η σειρά «10η Εντολή» επρόκειτο να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη υπόθεση, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου.

Οι γονείς, ο αδελφός και η θεία του θύματος κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου. Στις 24 Φεβρουαρίου, η υπόθεση συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο αναμένεται να εκδώσει απόφαση το προσεχές χρονικό διάστημα.

Στην αίτησή τους, οι συγγενείς αναφέρουν τα εξής: «Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας τελειώσει κυριολεκτικά.  Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah