Πώς θα πετύχετε τις κρατσανιστές πατάτες που βλέπετε στα εστιατόρια; Είναι απλό, αν και λίγο χρονοβόρο!
Κόψτε τις πατάτες όπως πάντα και βράστε τις για 2 λεπτά. Έπειτα τηγανίστε τις σε υψηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Βγάλτε τες από το τηγάνι και ακουμπήστε τις σε απορροφητικό χαρτί. Έπειτα ξαναβάλτε τις στο τηγάνι για μερικά λεπτά ακόμη, στην πιο υψηλή θερμοκρασία! Περάστε τις πάλι από το απορροφητικό χαρτί.
Έτοιμες!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου