SIMPLEBET

Βαλλιανάτος: Πολλοί πάνε στην Χρυσή Αυγή για το σεξ – Όπως έκαναν οι αρχαίοι, συμπόσια και πάρτι [βίντεο]

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

valianatos-grhgorhs-570


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό mou και μίλησε για την αποκάλυψη που θέλησε να κάνει και να παραδεχτεί δημόσια ότι είναι οροθετικός, για τα νεανικά του χρόνια που ήταν συνοδός ανδρών ενώ δεν δίστασε να ρίξει και τα βέλη του στον Νικήτα Κακλαμάνη αποκαλώντας τον «ολέθριο δήμαρχο».
Ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος ήταν σήμερα καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού και ανέφερε ότι θέλησε να παραδεχτεί δημόσια ότι πάσχει από AIDS επειδή «στη διάρκεια της εκστρατείας μου μηνύθηκε ότι θα παίξει από άλλον».
Ο ίδιος έσπευσε να διευκρινίσει ότι του άρεσε το επάγγελμα του συνοδού που έκανε σε μικρή ηλικία όταν βρισκόταν στο Λονδίνο ενώ αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κακλαμάνης ήταν ένας δήμαρχος ολέθριος. Μου φαίνεται αδιανόητο που ξαναβάζει υποψηφιότητα» και πρόσθεσε ότι «ο Καμίνης τα συμμάζεψε αλλά η κρίση θέλει κι άλλο. Δεν φτάνει αυτό». Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλυψε και το όνομα του συνδυασμού του για τον Δήμο Αθηναίων που θα ονομάζεται «Αθήνα Διαμαντόπετρα».
Ο κ. Βαλλιανάτος μίλησε και για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τα μέλη της Χρυσής Αυγής και το σεξ στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Τότε είχε πει χαρακτηριστικά: « Είπα στον Ηλία Κασιδιάρη ότι ελπίζω να σας κλείσουν φυλακή πριν ξεκινήσετε να κάνετε οτιδήποτε, του ευχήθηκα κακή επιτυχία, του είπα ότι έχει κάνει την Ελλάδα μια χώρα φοβική, ότι γίνονται εγκλήματα, ότι δεν είμαι εγώ δικαστής αλλά ξέρω ότι είναι εγκληματίες» και συμπλήρωσε ότι «πολλοί αριστεροί πέρασαν από τη Χρυσή Αυγή λόγω σεξ».
Όσον αφορά την τελευταία του φράση ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή ΌΛΑ Τρέλα: «Πολύς κόσμος πάει λόγω σεξ στη Χρυσή Αυγή. Γίνεται σεξ στη Χρυσή Αυγή γιατί είναι ένα κόμμα που δεν έχει πολλά να πει, αλλά έχει πολλά να κάνει. Δεν φοράνε πολλά ρούχα και προετοιμάζονται για το καλύτερο. Τι έκαναν οι αρχαίοι πριν τις μάχες; Συμπόσια και πάρτι».
Όταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ερωτήθηκε στο Πρωινό μου για αυτές τις δηλώσεις, ο ίδιος διευκρίνισε ότι «οι φωτογραφίες που μας δείχνουν (οι Χρυσαυγίτες) είναι λίγο πριν και λίγο μετά (το σεξ)».
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah