SIMPLEBET

Πως ξεχωρίζουμε τον ενθουσιασμό από τον πραγματικό έρωτα;

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014



ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ Νο1 ΕΤΑΙΡΙΑ 
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Για να καταφέρεις να έχεις ερωτική διέγερση μέσα στην μακροχρόνια σχέση πρέπει πρώτα από όλα να κινητοποιείς τον ίδιο σου τον εαυτό να αισθάνεται ερωτικός.

 Αν αυτό δεν το κάνεις και περιμένεις ο άλλος να σε κινητοποιήσει, αυτό μπορεί να κουράσει τον σύντροφο, αλλά και τη σχέση. Κανένας δεν είναι εξάρτημα του άλλου για να είναι αναγκαστικά χαρούμενος ή ερωτικός συνέχεια.

 Σύμφωνα, λοιπόν, με την ψυχολόγο- ψυχοθεραπεύτρια Μαριέττα Πεπελάση , oι νέοι άνθρωποι, αλλά και οι μεγαλύτεροι ακόμα σε ηλικία λένε «Γιατί δεν είμαστε πια ερωτευμένοι;». Ερωτευμένος παραμένει κανείς εφόσον καλλιεργεί τη στάση του έρωτα απέναντι στον σύντροφό του. Ο ένας σύντροφος θα πρέπει να αναρωτηθεί τι έκανε τον τελευταίο καιρό και έπαψε να αισθάνεται όπως αισθανόταν.

 Πολλοί άνθρωποι έχουν περιόδους στη ζωή τους που είναι κλειστοί. Οι άνθρωποι είμαστε φοβισμένοι, τρομαγμένοι, το περιβάλλον και οι συνθήκες της καθημερινότητας δεν είναι ευνοϊκά, οι δυσκολίες γύρω μας γίνονται όλο και πιο πολλές.

 Δεν γίνονται όλα με ευκολία. Αν θέλουμε να βλέπουμε τα πάντα με ευκολία είναι βέβαιο ότι κάθε σχέση μας μετά το πέρας των 6 μηνών είναι καταδικασμένη γιατί θα φεύγει το άγνωστο και το μυστήριο που προκαλεί την ερωτική διέγερση.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah