SIMPLEBET

Συγκινεί η ιστορία κοριτσιού που γεννήθηκε χωρίς μύτη (pics+video)

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014



Οι γονείς θέλουν να κάνουν γνωστή την πάθησή της και να δώσουν κουράγιο σε όσους περνούν τα ίδια. Όταν κάποια στιγμή διάβασαν ένα άρθρο για τα παιδάκια που πάσχουν από αρρινία, απογοητεύτηκαν εντελώς, μιας και το συγκεκριμένο άρθρο ανέφερε πως τα παιδάκια αυτά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Ο πατέρας της Tessa λέει στην «Telegraph» πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Στο επόμενο διάστημα το κοριτσάκι θα υποβληθεί σε μια επέμβαση στο μάτι στο Great Ormond Street Hospital του Λονδίνου και παράλληλα οι γιατροί θα προσπαθήσουν να της δώσουν μια νέα μύτη, χρησιμοποιώντας καλούπι.

Ενώ οι δαπάνες για τη θεραπεία καλύπτονται από την ασφαλιστική τους εταιρεία, υπάρχουν ένα σωρό προβλήματα και οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Έτσι, η οικογένεια οργάνωσε έναν έρανο, προκειμένου να καλύψουν κάποια από τα έξοδα και έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 600 λίρες Αγγλίας.

Όπως λένε οι γονείς της, το παιδάκι τους «έχει ήδη περάσει πολλά εμπόδια μέχρι τώρα. Καθώς μεγαλώνει, το γενναίο κοριτσάκι μας μας δείχνει πόσο ιδιαίτερη είναι. Έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων, προσπερνώντας κάθε εμπόδιο που συναντά και κλέβοντας τις καρδιές όλων των ανθρώπων που τη γνωρίζουν».




Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah