SIMPLEBET

Σκοτώστε τους φτωχούς ασθενείς!

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014


www.aixmi.gr
Τα εγκλήματα του ισλαμικού «Χαλιφάτου» και των Ουκρανών «χρυσαυγιτών» ωχριούν μπροστά στις δολοφονίες που μεθοδεύει η υπουργός Υγείας της Λιθουανίας σε βάρος των πολιτών της χώρας της.

Ριμάντε Σαλασεβισιούτε ονομάζεται η εν λόγω «κυρία», η οποία δηλώνει χωρίς φόβο και χωρίς πάθος ότι «η ευθανασία θα ήταν μια λύση για τους φτωχούς που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα για την περίθαλψή τους χρήματα»!!

Παρόμοια πρόταση κάνει η διαβόητη υπουργός Υγείας και για τα φτωχά παιδιά της χώρας της που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες επικαλούμενη το γεγονός ότι στο Βέλγιο έχει γίνει αποδεκτή η ευθανασία των άρρωστων παιδιών και προετοιμάζοντας το έδαφος με δημόσιες συζητήσεις για να πέσει η πρότασή της στα μαλακά.

«Στη Λιθουανία-ισχυρίζεται η ανάλγητη υπουργός Υγείας- δεν έχουμε κοινωνικό κράτος και η ευθανασία είναι μία απαραίτητη θυσία προκειμένου να είναι απαλλαγμένη η αγορά από την κρατική καταπίεση»!!

Οι γιατροί της Λιθουανίας και η Καθολική Εκκλησία έχουν ξεσηκωθεί εναντίον της υπουργού, η οποία θα έπρεπε να φροντίζει για την υγεία των συμπατριωτών της και να προστατεύει τη ζωή τους, αντί να επιδιώκει την αφαίρεσή της με τόσο ελαφριά καρδιά.

Οι ψηφοφόροι της τι να λένε άραγε;


Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah