Με τέσσερα υλικά και χωρίς παγωτομηχανή μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμο παγωτό!
Υλικά
440 γρ. γάλα
90 γρ. ζάχαρη
30 γρ. κακάο
120 γρ. κουβερτούρα, σε μικρά κομμάτια
Βάζετε σε κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη και το κακάο και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύετε μέχρι το κακάο και η ζάχαρη να λιώσουν. Αδειάζετε το μείγμα σε μεταλικό δοχείο, στο οποίο έχετε ρίξει την κουβερτούρα, και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Το αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο, το χτυπάτε ανά μισάωρο και έπειτα το βάζετε στην κατάψυξη.
Υλικά
440 γρ. γάλα
90 γρ. ζάχαρη
30 γρ. κακάο
120 γρ. κουβερτούρα, σε μικρά κομμάτια
Βάζετε σε κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη και το κακάο και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύετε μέχρι το κακάο και η ζάχαρη να λιώσουν. Αδειάζετε το μείγμα σε μεταλικό δοχείο, στο οποίο έχετε ρίξει την κουβερτούρα, και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Το αφήνετε 4 ώρες στο ψυγείο, το χτυπάτε ανά μισάωρο και έπειτα το βάζετε στην κατάψυξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου