SIMPLEBET

Curiosity: Βρήκε οστά εξωγήινου στον Άρη; (pic)

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014



Οι λάτρεις του διαστήματος πιστεύουν ότι απεικονίζεται το μηριαίο οστό ενός μεγάλου ζώου ή εξωγήινου, γεγονός που -όπως ισχυρίζονται- μπορεί να σημαίνει ακόμη και ότι ζούσαν δεινόσαυροι.
Έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια περιήγησης στον Άρη, το Curiosity της NASA χτύπησε... «φλέβα χρυσού», σύμφωνα με τους λάτρεις του διαστήματος και τους κυνηγούς εξωγήινων ανά τον κόσμο οι οποίοι, βασιζόμενοι σε μια φωτογραφία που τράβηξε το ερευνητικό σκάφος, υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν οστά στον πλανήτη.

Στην παρακάτω φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε από το Curiosity στις 14 Αυγούστου, πολλοί πιστεύουν ότι απεικονίζεται το μηριαίο οστό ενός μεγάλου ζώου ή εξωγήινου, γεγονός που -όπως ισχυρίζονται- μπορεί να σημαίνει ακόμη και ότι ζούσαν δεινόσαυροι στον Άρη. Και μπορεί το αντικείμενο στην εικόνα να μην είναι στην πραγματικότητα οστό, ωστόσο, η πιθανότητα να υπήρχε ζωή στον πλανήτη είναι κάτι που δεν αποκλείουν οι επιστήμονες. Μάλιστα, πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο αστεροειδής που χτύπησε τη Γη και «εξαφάνισε» τους δεινόσαυρους στον πλανήτη μας, πριν από 66 εκατ. χρόνια, «εκτόξευσε» πέτρες με οργανική ύλη στον κόκκινο πλανήτη...




Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah