SIMPLEBET

Τέσσερις νεκροί σε καραμπόλα 40 ΙΧ στην Εγνατία Οδό (pics&vid)

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014



Φονική καραμπόλα πολλών ΙΧ αυτοκινήτων και νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:20 το πρωί στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, στην Ημαθία, μεταξύ των κόμβων Βέροιας και Κουλούρας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ολα ξεκίνησαν όταν νταλίκα προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο, όπως και δεκάδες άλλα προπορευόμενα, κινούνταν με μικρή ταχύτητα καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα.


Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, για την ώρα, οι νεκροί από την καραμπόλα είναι τέσσερις, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 23, εκ των οποίων η κατάσταση του ενός κρίνεται κρίσιμη. Όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο του τραγικού συμβάντος, ανέσυραν νεκρό ένα απανθρωμένο άτομο, το οποίο επέβαινε στο πρώτο ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε η νταλίκα. Οι άλλοι τρεις ανασύρθηκαν νεκροί πριν φτάσει η ΠΥ στο σημείο του συμβάντος. Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, οι νεκροί είναι δύο γυναίκες και δύο άντρες.










Oι τραυματίες μεταφέρθηκαν με εννέα ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Βέροιας, εκτός από έναν που μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη. 

Πηγή protothema.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah