SIMPLEBET

ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014





Σε πλήρη εξέλιξη είναι η αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό του άνδρα, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 άτομα. 
Οι έρευνες εστιάζονται στο κέντρο της Αττικής, αλλά και εκτός Αθηνών, ενώ σε επιφυλακή είναι η αστυνομία στα σύνορα ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να διαφύγει από εκεί ο δράστης. 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα άτομα με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ άλλοι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες. 

Συγκεκριμένα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται στο «Αττικό», ανάμεσά τους και νεαρή γυναίκα που τραυματίστηκε στο κεφάλι και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο. 

Επίσης, δύο άτομα χειρουργήθηκαν στο θώρακα στο «Ερυθρό», ένας εκ των οποίων εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Άλλα δύο άτομα, που τραυματίστηκαν από θραύσματα, νοσηλεύονται στον «Ευαγγελισμό» και στο «Θριάσιο». Τέλος με διαμπερές τραύμα νοσηλεύεται στο ΚΑΤ νεαρή γυναίκα. 

ΕΛ.ΑΣ.: Μανιακός και άκρως επικίνδυνος 

Η αστυνομία έχει ήδη στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη και βίντεο από το σημείο της «τυφλής» αιματηρής επίθεσης. 

Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για «μανιακό και άκρως επικίνδυνο» άτομο και έχει ζητηθεί άδεια από τον εισαγγελέα για να δοθούν στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του δράστη. 

Ήδη, αστυνομικοί με τη φωτογραφία του στο χέρι επιχειρούν να τον εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο, καθώς «δίχτυ» έχει στηθεί ακόμη και στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah