SIMPLEBET

Μαγικές στιγμές για τον Τάσο Μαναρίτσα

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015


ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΑΡΙΤΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ,ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ....

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
Στους ''16'' του Κυπέλλου ο Πανθρακικός, ο οποίος νίκησε με 2-1 στην έδρα του τον Ηρακλή Ψαχνών, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Ατρόμητου από την ΑΕΚ. Χασομέρης (42') και Αράμπα (60') οι σκόρερ των ''πράσινων'', μείωσε ο Τσιμόντζι (67').

 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :Πασχαλάκης, Μεχία, Λίτσκας, Ζδράβος, Παπαγεωργίου, Έμποου, Χασομέρης (76' Λαδάκης), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Ίγκορ (46' Αράμπα), Ποτουρίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ :Μανιάτης, Τζιμότζι, Σικαλιάς (31' Παληγεώργος),  Ραπτάκης, Κοτίτσας (46' Μπακομήτρος), Πατσατζόγλου Χρ., Πατσατζόγλου Βασ., Κόσουτιτς, Καρντόσο, Νάκα, Γουόρντεν (78' Μαναρίτσας).





Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah