SIMPLEBET

11η Σεπτεμβρίου: Γνωρίζατε ότι κατέρρευσε και τρίτος πύργος;

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015




Το τρίτο κτίριο που κατέρρευσε την 11 Σεπτεμβρίου 2001, επτά ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση, χωρίς να έχει δεχτεί χτύπημα από αεροπλάνο, η ύποπτη εξαφάνιση κάθε ίχνους των ερειπίων και ο τρόπος που ένα γιγαντιαίο κτίριο έγινε σκόνη σε χρόνο μηδέν μόνο και μόνο από φωτιά


Λευτέρης Σαββίδης
news247.g
Σεπτέμβριος 11 2015 

Πολλά έχουν ειπωθεί και ακόμη περισσότερα έχουν γραφτεί για τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Υπάρχουν μάλιστα αναλυτές που τη συνδέουν άμεσα με την όξυνση των γεωπολιτικών σχέσεων σε όλο τον κόσμο με τα γεγονότα που ακολούθησαν, τις επιλογές της διοίκησης Μπους και τις πολεμικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Η τρομοκρατική επίθεση έχει συχνά συνδεθεί με δεκάδες θεωρίες συνωμοσίας. Πώς έφτασαν τα αεροπλάνα να συγκρουστούν στους Πύργους και πως έγινε και κατέρρευσαν αυτοί σε χρόνο dt; Αλήθεια ή ακόμη μια κλασική περίπτωση ανθρώπων που βλέπουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν;
Υπάρχει όμως μια ιστορία από την ημερομηνία που γράφτηκε έντονα στην αμερικανική και παγκόσμια ιστορία που είναι λίγο πολύ, άγνωστη και έχει τραβήξει πολύ λιγότερα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Το κτίριο WTC7, που βρισκόταν στο ίδιο συγκρότημα και το οποίο κατέρρευσε επτά σχεδόν ώρες μετά την πτώση των δίδυμων πύργων, εγείροντας σοβαρά ερωτηματικά για τις αιτίες που οδήγησαν στην καταστροφή του.



Ο τρίτος πύργος που έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Το κτίριο 7, ένα από τα επτά του συμπλέγματος που αποτελούσαν το World Trade Center, ήταν και το ψηλότερο μετά τους δίδυμους πύργους, αποτελούμενο από 47 ορόφους. Κατέρρευσε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου, σχεδόν επτά ώρες μετά τους δίδυμους. Φυσικά, τρίτο αεροσκάφος δεν υπήρξε και ο ατσαλένιος ουρανοξύστης έγινε σκόνη, όπως υποστηρίζει η επίσημη έκθεση, εξαιτίας πυρκαγιάς. Το γεγονός βέβαια αυτό καθιστά την περίπτωση αυτή, τη μοναδική  στον κόσμο που ένα κτίριο από ατσάλι γκρεμίζεται συθέμελα, απλά και μόνο εξαιτίας φωτιάς στο εσωτερικό του.




Το Εθνικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας που ανέλαβε τη διερεύνηση της κατάρρευσης, υποστηρίζει για την ακρίβεια πως πολλαπλά μέτωπα φωτιάς σε διαφορετικούς ορόφους θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν την φαντασμαγορική πτώση που συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων. Κάπου εδώ ξεκινούν οι αμφισβητίες που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούν πιο πειστικές απαντήσεις.





Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah