SIMPLEBET

Συμβουλές για πετυχημένη στύση στην κατάλληλη στιγμή

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014





Η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται όλο και πιο συχνά όσο οι άνδρες μεγαλώνουν. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να θεωρούμε ότι είναι συνυφασμένη με τη μεγάλη ηλικία. Πώς, όμως, μπορούμε να αποφύγουμε τη στυτική δυσλειτουργία; Δείτε τι απαντούν οι ειδικοί.

Προσέξτε το διατροφικό σας πρόγραμμα

Διατροφή που είναι επιβαρυντική για την καρδιά ενός άντρα, είναι επίσης κακή και για τη στύση του. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι ίδιες διατροφικές συνήθειες που μπορεί να προκαλέσουν καρδιακά επεισόδια, λόγω της περιορισμένης ροής του αίματος στις στεφανιαίες αρτηρίες, επιβαρύνουν τη ροή του αίματος προς το πέος.

Διατηρείτε το βάρος σας σε φυσιολογικά επίπεδα

Το επιπλέον βάρος μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη τύπου 2, που μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα νεύρα όλου του σώματος, μεταξύ των οποίων και αυτά που συνδέονται με τη λειτουργία των γεννητικών οργάνων.

Αποφύγετε την υψηλή πίεση και την υψηλή χοληστερόλη

Η υψηλή χοληστερόλη και πίεση του αίματος μπορεί να βλάψουν τα αιμοφόρα αγγεία, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που μεταφέρουν αίμα στο πέος, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία.

Πίνετε αλκοόλ με μέτρο

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η ήπια ή ακόμη και η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να επιβαρύνει τη στυτική λειτουργία. Ωστόσο, η χρόνια υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει διαταραχή της ισορροπίας των «αρσενικών» ορμονών, προκαλώντας στυτική δυσλειτουργία.

Να ασκήστε τακτικά

Πολλές είναι η έρευνες που έχουν δείξει ότι η καθιστική ζωή αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας. Αντίθετα, το τρέξιμο, το κολύμπι και γενικά η αερόβια άσκηση, βοηθά στην πρόληψη.

Παρακολουθείτε τα επίπεδα τεστοστερόνης

Ακόμη και σε υγιείς άνδρες, τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώνονται απότομα γύρω στην ηλικία των 50. Κάθε χρόνο, μετά την ηλικία των 40, το επίπεδο τεστοστερόνης πέφτει συνήθως 1,3%.

Αποφεύγετε τα αναβολικά

Συνήθως οι αθλητές κάνουν κατάχρηση αυτών των ουσιών, που μακροπρόθεσμα μειώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης.

Αν καπνίζετε, κόψτε το

Το κάπνισμα μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η ροή αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Περιορίστε το στρες

Όσο και αν δεν το θεωρείτε σοβαρό, σύμφωνα με έρευνες το στρες αυξάνοντας τα επίπεδα αδρεναλίνης στο αίμα, κάτι που μακροπρόθεσμα μπορεί αν οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία.

Πηγή: okokoras.gr
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah