SIMPLEBET

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014








STOIXIMAN No1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 


ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίoυ ως 19 Απριλίoυ
krios
Είστε πολύ παρορμητικοί σε αποφάσεις, κινήσεις ή συμπεριφορά γενικότερα.
Μην βιάζεστε γιατί θα σκοντάψετε. Είναι προτιμότερο να καθυστερήσετε λίγο, παρά να κάνετε κάτι που δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Μπορεί όντως οι άλλοι να σας έχουν φτάσει στα όρια σας αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να κόψετε κάθε παρτίδα μαζί τους. Τους έχετε και σας έχουν ανάγκη για αυτό κάντε τους Κινέζους για να επιτύχετε αυτά που επιθυμείτε.
Μην αφήσετε να πέσει κάτω η οποιαδήποτε ευκαιρία σας δίνετε για να βγάλετε ταλέντα ή αναδείξετε ικανότητες ή χαρίσματα. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καθώς προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική και συναισθηματική αποκατάσταση. Είστε πιο ονειροπόλοι, ρομαντικοί με τους δικούς σας ανθρώπους οι δεσμευμένοι και έτοιμοι για να ερωτευτείτε οι ελεύθεροι.

ΤΑΥΡΟI: από 20 Απριλίoυ ως 20 Μαϊoυ
tauros
Αναβάλλετε για αργότερα ή ματαιώστε μετακινήσεις, ταξίδια ή επισκέψεις για οικονομικούς, συναισθηματικούς ή προσωπικούς λόγους. Δεν έχετε την απαιτούμενη διαύγεια για να δείτε τα πράγματα, όπως είναι. Χρειάζεστε ξεκούραση και ανάπαυλα.
Μην παίζετε κορόνα γράμματα την καρέκλα σας. Μην εμπλέκεστε ή αναμιγνύεστε σε κουτσομπολιά, κακοπροαίρετα σχόλια ή γενικότερα ίντριγκες στον εργασιακό σας χώρο, καθώς θα το πληρώσετε ακριβά κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Ξεκουραστείτε, τρώτε σωστά και μην παίζετε με την υγεία σας, καθώς έρχονται σαρωτικές εξελίξεις τον επόμενο μήνα. Με όπλο τη φαντασία, την επιμονή και την θελκτικότατα σας προχωράτε για να κατακτήσετε πρόσωπα, καταστάσεις ή συνθήκες που τόσο πολύ επιθυμούσατε. Φροντίστε να έχετε λάβει υπόψη σας για κάθε θέμα όλες τις παραμέτρους. Διαφορετικά τα πράγματα δεν φαίνονται να προχωράνε, όπως θα θέλατε.

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαϊoυ ως 21 Ioυvίoυ
didymoi
Ενέργειες που αφορούν επίτευξη στόχων, κοινωνικοποίηση ή ένταξη σε ομάδες, οργανώσεις ή συλλόγους μην τις πάρετε στο πόδι. Καταγράψτε τι θέλετε να πετύχετε και μετά προχωρήστε. Καλές οι παρέες, οι φίλοι, οι συγκεντρώσεις ή γενικότερα η κοινωνική ζωή αλλά μην παραμελείτε ή αφήνετε στο περιθώριο σύντροφο, παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε και αυτούς σε όλα αυτά, ώστε να έχετε και το κεφαλάκι σας ήσυχο.
Κινηθείτε με ευελιξία ή έξυπνο τρόπο καθώς έχετε εύνοια για να φτάσετε εκεί που θέλετε όσον αφορά επαγγελματική εξέλιξη, καριέρα ή καθιέρωση. Απλώς κοινωνικοποιηθείτε και κάντε τις κατάλληλες κινήσεις την κατάλληλη στιγμή.
Μην ανοίγεστε σε οικονομικές συνεργασίες, συμφωνίες ή συνεταιρισμούς καθώς υπάρχει πιθανότητα να μην πάνε όπως θέλετε, με αποτέλεσμα να φορτωθείτε και επιπλέον υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ioυλίoυ
karkinos
Σιγουρευτείτε ότι είναι οι κατάλληλες για αυτό που θέλετε να κάνετε οι όποιες σκέψεις για προώθηση ή βελτίωση ζητημάτων καριέρας, πριν τις γνωστοποιήστε ή αρχίσετε να τις υλοποιείτε. Είπατε και το κάνατε, βάλατε πλώρη για να αναρριχηθείτε στην πυραμίδα της ιεραρχίας, ωστόσο φροντίστε να μην κάνουν μαύρα μάτια να σας δουν τα μέλη της οικογένειας σας.
Είναι αλήθεια ότι έχετε ανοικτά μέτωπα σε καριέρα ή προσωπικά ζητήματα. Νοιώθετε ή όντως βάλλεστε και από τους δυο τομείς, με αποτέλεσμα να έχετε, αποπροσανατολιστεί. Μην μεταφέρετε προβλήματα του ενός χώρου στο άλλο, κάνετε το διαχωρισμό, για να βγείτε αλώβητοι.
Μεγαλεπήβολα σχέδια ή όνειρα για το μέλλον, μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να είναι ορθολογική η σχεδίαση τους ή να πατάνε σε στέρεα βάση.

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ioυλίoυ ως 22 Αυγoύστoυ
leon
Όντως η ονειροπόληση είναι μια διέξοδος από την φρικτή μιζέρια της πραγματικότητας. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπως ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό ή μέλλον γενικότερα, μπορεί να είναι καταστροφική. Προσγειωθείτε στο πλανήτη Γη και λάβετε υπόψη όλες τις παραμέτρους πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε.  Τα πιο πάνω ζητήματα δεν μπορούν να πάρουν το δρόμο τους, καθώς σημαντικά κομμάτια που συνθέτουν το πάζλ αυτών των θεμάτων απουσιάζουν ή λείπουν. Μην αφήνετε εκκρεμότητες ή ανοικτά μέτωπα για να μπορέσετε να δείτε άσπρη μέρα. Φροντίστε να μην μείνετε μόνο στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Βάλτε μπροστά να αξιοποιήσετε γνωριμίες ή επαφές που προωθούν στόχους. Συνειδητοποιείτε ότι στα όνειρα σας δεν έχετε συμπεριλάβει ή δεν είναι σύμφωνη με αυτά η οικογένεια. Βρείτε τρόπους να διορθώστε την κατάσταση και αφήστε τους εκνευρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγoύστoυ ως 22 Σεπτεμβρίoυ
parthenos
Έχετε μια έντονη παρόρμηση για να εκπληρώσετε εδώ και τώρα τις επιθυμίες σας, λες κα έρχεται το τέλος του κόσμου. Κάντε το, αφού σιγουρευτείτε ότι δεν δημιουργούνται προβλήματα ή αναστάτωση στην καριέρα. Φέτος το υπουργείο οικονομικών σας θυμάται πιο νωρίς από τις άλλες χρονιές. Ξεχασμένες υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους εμφανίζονται πραγματικά από το πουθενά. Προετοιμαστείτε, ώστε να το δεχτεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα οικονομικά ή ψυχολογικά. Είστε οι τελευταίοι που επιτρέπεται να παραπονιέστε ότι είστε μόνοι ή ότι έχετε προβλήματα σε προσωπική ζωή. Όλα είναι υπέρ σας είτε για να αποκτήσετε σύντροφο ή για να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Το μόνο που απαιτείται είναι να κουνηθείτε και εσείς λίγο από τη θέση σας. Μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίoυ ως 23 Οκτωβρίoυ   
zygos
Πριν ανοίξετε το στόμα σας για να μιλήσετε στους ανθρώπους, με τους οποίους είτε συνδιαλέγεστε σε καθημερινή βάση είτε έχετε μια επαγγελματική σχέση, να έχετε σκεφτεί τι θέλετε να τους πείτε αλλά και γιατί τους το λέτε.  Αποφασίστε εαν έχετε ανάγκη τους άλλους ή ότι θέλετε να κινηθείτε μόνοι σας, για αυτό απομακρύνεστε από καταστάσεις γεγονότα ή πρόσωπα. Δεν σημαίνει ότι θα είναι σωστή μια τέτοια επιλογή, επειδή την κάνατε πράξη.
Μην ταυτίζεστε ή θεωρείτε τον εαυτό σας υπαίτιο, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τσακίσετε την υγεία σας.
Δουλειά, καθημερινότητα ή ρουτίνα τα βλέπετε με άλλο μάτι, πιο ιδεαλιστικά, πιο όμορφα ή αισιόδοξα. Με αυτή την αντιμετώπιση βελτιώνετε καταστάσεις  που σας ενοχλούν στους πιο πάνω τομείς.

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίoυ ως 22 Νoεμβρίoυ
skorpios
Η προσωπική ζωή είναι στο ζενίθ της. Οι ελεύθεροι της παρέας ερωτοτροπείτε με την κάθε ευκαιρία που σας δίνεται και οι δεσμευμένοι ανανεώνετε την σχέση σας. Επιχειρηματικά σχέδια που τα είχατε στα σκαριά, βάλτε τα μπροστά άμεσα. Έχετε κατά νου ότι το πιθανότερο είστε μόνοι σας, μην βασίζεστε σε άλλους για να κάνετε τις δουλειές σας, διαφορετικά θα απογοητευτείτε.
Σε καθημερινότητα, δουλειά ή ρουτίνα φροντίστε να ενεργείτε με τρόπο που θα έχετε τη στήριξη προσώπων που χρειάζεστε για να επιτύχετε στόχους ή βαθύτερες επιδιώξεις. Μην πανικοβάλλεστε ή αγχώνεστε με την παραμικρή εξέλιξη, αλλαγή ή μεταβολή στην εργασία σας. Αυτά είναι μέσα στη ζωή, συμβαίνουν διαρκώς. Ακολουθώντας μια τέτοια συμπεριφορά το μόνο που θα πετύχετε είναι να φθείρετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νoεμβρίoυ ως 21 Δεκεμβρίoυ
toxotis
Μην παρασυρθείτε από την ένταση της στιγμής στην επιλογή σας για ζητήματα προσωπικής ζωής, επαγγελτικές σχέσεις ή συνεργασίες. Ηρεμήστε και μετά ενεργήστε. Βάλτε κάτω με χαρτί και μολύβι και εξετάστε που η κάθε επιλογή θα σας οδηγήσει. Καλοί οι έρωτες και τα λουλούδια αλλά φροντίστε να μην σας πάρουν τα μυαλά και αφήστε στο έλεος τους στόχους, επιδιώξεις ή κόπους προσπαθειών για καριέρα ή καλούς φίλους. Η έντονη κοινωνική ζωή σας κάνει την οικογένεια σας να ρίξει τα βέλη της εναντίον σας, δηλαδή μια κατάσταση που σας πιέζει ακόμα πιο πολύ. Μην τα τινάξετε όλα στον αέρα, δεν αξίζει.  Ζητήματα σπιτιού οικονομικής φύσεως που σας ταλαιπωρούσαν ή σας είχαν κάνει να πλάσσετε ολόκληρες ιστορίες, τώρα τακτοποιούνται δίνοντας σας χώρο και χρόνο για να ασχοληθείτε και με τα υπόλοιπα.

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίoυ ως 19 Iαvoυαρίoυ
aigokeros
Είπαμε να είστε δυναμικοί, να προχωράτε ακάθεκτοί ή να μην ακούτε τους άλλους σε ότι αφορά εσάς ή το σπίτι σας. Μην φτάνετε βέβαια στο άλλο άκρο και προχωράτε μπροστά χωρίς να ακούτε ή βλέπετε τι συμβαίνει γύρω σας. Ίσως αυτή την περίοδο να έχουν προκύψει αυξημένες αρμοδιότητες σε οικογενειακά ζητήματα και να απαιτείται η προσήλωση σας σε αυτά. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να εξαφανιστείτε από τις εξελίξεις στους υπόλοιπους τομείς ή να φανείτε ανεπαρκείς των καταστάσεων. Θα πρέπει να μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλους τους τομείς ανά πάσα στιγμή.
Πιθανόν να πέσετε στα ερωτικά δίχτυα κοντινού ή φιλικού σας προσώπου που σας πολιορκεί πολύ καιρό. Χαρείτε το. Προχωρήστε ακάθεκτα τις επαφές σας για να προωθήσετε ή να γνωστοποιήσετε επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρoυαρίoυ
ydroxoos
Πιο έντονη δραστηριοποίηση δεν γίνεται, γράφετε, επικοινωνείτε ή προωθείτε επενδυτικές δραστηριότητες ή την προσωπική ζωή. Να είστε επιφυλακτικοί σε αυτές σας τις κινήσεις, ειδάλλως θα δημιουργήσετε εσφαλμένες εντυπώσεις. Ωραία τα όνειρα για το μέλλον αλλά θα πρέπει να βασίζονται σε στέρεα βάση ή σε κάποια λογική για να μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Διαφορετικά, βλέπουμε να μένουν σαν άπιαστες επιδιώξεις. Απομακρυνθείτε ή κρατήστε απόσταση από φίλους που σας πιέζουν ή προκαλούν αναστάτωση, ώστε να μην μεταφέρετε την κακή ψυχολογία τους στα επαγγελματικά σας. Μάθετε να διαχωρίζετε προσωπικά από επαγγελματικά, για να μη βαλτώνετε ή μπλέκετε σε καταστάσεις. Είστε από τους τυχερούς καθώς και χρήματα σας έρχονται λόγω δουλειάς, αλλά και στα συναισθηματικά λαμβάνετε τα μηνύματα που επιθυμείτε από τα υπάρχοντα ή από νέα πρόσωπα.

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρoυαρίoυ ως 20 Μαρτίoυ
ixtheis
Δεν είναι απαραίτητο να γίνουν βούκινο οικονομικές ή συναισθηματικές συνεργασίες, συμφωνίες ή σχέσεις, που σκέφτεστε να κάνετε ή όντως έχετε. Ενεργήστε με ποιο χαμηλό προφίλ, μην τραβάτε την προσοχή επάνω σας και το πιο σημαντικό σκεφτείτε καλά την κάθε σας κίνηση.  Δώστε προσοχή στις δαπάνες που κάνετε σε καθημερινότητα ή ρουτίνα καθώς έκτακτα έξοδα προκύπτουν, που θα σας αφήσουν με άδειο πορτοφόλι.
Μην αφήστε την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση να επηρεάσει μελλοντικούς σχεδιασμούς. Αν αυτά που επιθυμείτε έχουν λογική βάση, ασφαλώς και μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Νοιώθετε ή και είστε πιο ελκυστικοί προς τους άλλους. Έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε ή να σας φλερτάρουν και δεν το κρύβετε. Ακόμη, «παίρνετε φωτιά» κυριολεκτικά ή μεταφορικά για να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah