SIMPLEBET

Μοντέλο ζήτησε χωρισμό και ο σύντροφος της «κονιορτοποίησε» το κεφάλι [εικόνες]

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

modelo-epithesi1-570
ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ BONUS - STOIXIMAN No1 ETAIΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔA

Ρώσος πολυεκατομμυριούχος καταζητείται από την αστυνομία μετά από την βάναυση κακοποίηση της συντρόφου του την οποία ξυλοκόπησε άγρια.
Ο 33χρονος Παβέλ Ουσάνοβ δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες και είχε σχέση με την 27χρονη Αλεξάνδρα Σεράντα για δύο συναπτά έτη. Το μοντέλο του ζήτησε να χωρίσουν και τότε εκείνος δυσαρεστήθηκε τόσο πολύ που τις επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο.
Η άτυχη κοπέλα μίλησε στα ρωσικά ΜΜΕ για την επίθεση που δέχτηκε περιγράφοντας τα γεγονότα: «Ήταν επτά το πρωί και ετοιμαζόμουν για να πάω στη δουλειά μου. Ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι και άκουσα την φωνή του» και συνέχισε:
«Μου ακούστηκε ότι ήταν ενοχλημένος και δεν ήθελα να ανοίξω την πόρτα, αλλά από την άλλη δεν μπορούσα και να το σκάσω. Τελικά αποφάσισε να του ανοίξω και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι».
Η Αλεξάνδρα είπε ότι ο Παβέλ την χτυπούσε για δέκα συνεχόμενα λεπτά και εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει γιατί θα την σκοτώσει. «Ωραία αυτό θέλω», της απάντησε εκείνος.
Τελικά το μοντέλο κατάφερε να τρέξει και να φύγει από το σπίτι ενώ στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό. Ο Ουσάνοβ καταζητείται από τις Αρχές αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί.
«Όταν βλέπω τις φωτογραφίες μου μετά την επίθεση σκέφτομαι ότι μοιάζω με ζόμπι από ταινία τρόμου» ανέφερε η Σεράντα που έχει υποστεί σοκ από την επίθεση.

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah