SIMPLEBET

200 φωτογραφίες τη μέρα: Παραλίγο να πεθάνει από το πάθος του με τις selfie φωτογραφίες

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

200 φωτογραφίες τη μέρα: Παραλίγο να πεθάνει από το πάθος του με τις selfie φωτογραφίες

STOIXIMAN No1 ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 



Ο 19χρονος Danny Bowman είναι μάλλον ο πρώτος που παραδέχεται πως έχει εμμονή με τις selfie φωτογραφίες. Και μπορεί κάτι τέτοιο να μη φαίνεται πολύ επικίνδυνο, παρά μόνο να δείχνει έναν ματαιόδοξο χαρακτήρα, όμως ο συγκεκριμένος έφτασε αυτήν του την εμμονή στα άκρα.


 Ο Danny έβγαζε κάθε μέρα περίπου 200 φωτογραφίες τον εαυτό του, επί 10 ώρες τη μέρα, κάθε μέρα, χρησιμοποιώντας το iPhone του. Κάποια στιγμή η εμμονή του ήταν τόσο μεγάλη, που παράτησε το σχολείο και δεν βγήκε από το σπίτι του για 6 μήνες. Έχασε κιλά για να είναι πιο φωτογενής, ενώ όταν οι γονείς του προσπάθησαν να τον σταματήσουν, εκείνος έγινε επιθετικός!

Έπειτα στράφηκε στα ναρκωτικά, μιας και ένιωθε πως δεν μπορούσε να βγάλει την ιδανική φωτογραφία. «Είχα χάσει τους φίλους μου, την εκπαίδευσή μου, την υγεία μου και σχεδόν είχα χάσει τη ζωή μου», είπε. Ο Danny σώθηκε από τη μητέρα του, που τον πήγε στο νοσοκομείο, και κουράρεται από ειδικούς για την εμμονή του στην τεχνολογία και το σύνδρομό του, που ονομάζεται «Body Dysmorphic Disorder», είναι το στρες που αποκτά κάποιος με την εμφάνισή του σε παθολογικό σημείο.




Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah