SIMPLEBET

Το φρούτο που διευκολύνει τον γυναικείο οργασμό

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014


Όπως απέδειξε έρευνα Ιταλών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Gynecology and Obstetrics», το μήλο είναι το φρούτο που ανεβάζει τη γυναικεία λίμπιντο στα ύψη.

Σε ένα δείγμα 731 γυναικών, ηλικίας 18 έως 43 ετών, οι συμμετέχουσες χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες, όπου στη μια κατανάλωναν μήλα πάνω από μια φορά την ημέρα, ενώ στην άλλη κατανάλωναν το φρούτο λιγότερο από μια φορά τη μέρα, και στη συνέχεια οι ίδιες γυναίκες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα ειδικό ερωτηματολόγιο, για να προκύψει ο Δείκτης Σeξουαλικής Λειτουργίας (Female Seχual Function Index – FSFI) τους.



Το ερωτηματολόγιο είχε 19 ερωτήσεις σχετικά με τη σeξουαλική τους δραστηριότητα, από τη συχνότητα των σeξουαλικών τους επαφών, μέχρι και τη σeξουαλική τους ικανοποίηση.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες που έφαγαν μεγαλύτερη ποσότητα μήλων είχαν αυξημένη λίπανση του κόλπου τους και καλύτερη σeξουαλική λειτουργία, ενώ επίσης η καθημερινή κατανάλωση μήλου συνδέεται με υψηλότερες βαθμολογίες στην κλίμακα FSFI σε σeξουαλικά ενεργές γυναίκες.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο λόγος που συμβαίνουν τα παραπάνω είναι γιατί το συγκεκριμένο φρούτο περιέχει φλοριτζίνη, ένα βασικό συστατικό που μιμείται τη γυναικεία οιστραδιόλη, η οποία παίζει τεράστιο ρόλο στη λίπανση του κόλπου και στη γυναικεία σeξουαλικότητα. Επιπλέον, τα μήλα βελτιώνουν τη σeξουαλική λειτουργία επειδή περιέχουν πολλές πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, τα οποία βοηθούν στην τόνωση της ροής του αίματος στα όργανα αναπαραγωγής και στον κόλπο, διευκολύντας έτσι τον γυναικείο οργασμό.




Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah