SIMPLEBET

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ...Ωραίο το παραμύθι σας με τις κυρίες της Βαρβακείου αλλά δεν έχει δράκο...

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014



Τα τελευταία τρία χρόνια παραμονές γιορτών, εμφανίζονται από το πουθενά μυστηριώδεις πλούσιες γυναίκες στην Βαρβάκειο και ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ για τους φτωχούς πολίτες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Κανείς δεν τις έχει δει αυτές τις πλούσιες κυρίες παρά μόνο οι ευεργετηθέντες. Αλλά ούτε τους ευεργετηθέντες τους έχει δει ποτέ κανείς. 
Τις προηγούμενες δυο χρονιές, μάλιστα οι πλούσιες κυρίες πήγαιναν με τζιπ, μεγάλα τζιπ και μαύρα με φιμέ τζάμια. Αλλά και πάλι ούτε τα τζιπ τα είχε δει κανείς. Ίσως να ήταν τζιπ, στέλθ. Αόρατα....

Φέτος δεν ξέρουμε πως πήγαν αλλά ούτε και πλούσιες κυρίες. Αυτή την φορά έστειλαν τις υπαλλήλους τους που ήταν λέει υπάλληλοι πολυεθνικών.

Και ξόδεψαν λέει 40.000 με 50.000 ευρώ για τον φτωχό λαουτζίκο. Γιατί ο φτωχός φαίνεται. Ο κρεοπώλης ξέρει να ξεχωρίσει τον φτωχό από τον πλούσιο. Κυκλοφορούν ρακένδυτοι στην Βαρβάκειο τους σταμπάρουν οι κρεοπώλες και λένε: «να, σε αυτό τον φτωχούλη του θεού πρέπει να δώσω 5 κιλά κρέας να φάει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του».

Δεν λέω ότι δεν υπάρχει φτώχεια. Φυσικά και υπάρχει! Υπάρχει όμως και αξιοπρέπεια. Και μάλιστα οι φτωχοί άνθρωποι έχουν περίσσευμα αξιοπρέπειας. 

Αυτοί που την έχουν χάσει είναι εκείνοι που σκαρφίζονται τέτοια παραμύθια...

Υ.Γ. Δεν θα χάσω ποτέ την πίστη μου στους ανθρώπους 

newsit.gr
Κατερίνα Σερέτη





Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah