SIMPLEBET

Το προφίλ του ανθρώπου, που παρέσυρε στο θάνατο 149 ανθρώπους

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015




Το προφίλ του συγκυβερνήτη του Airbus A320 που έριξε το αεροπλάνο στέλνοντας στο θάνατο 149 ακόμη άτομα. Τι λένε γι' αυτόν οι άνθρωποι που τον γνώριζαν και η Lufthansa (Vids)

"Ο συγκυβερνήτης της πτήσης της Germanwings που κατέπεσε το μεσημέρι της Τρίτης έδρασε οικειοθελώς με έναν τρόπο τα αίτια του οποίου ακόμη διερευνώνται", δήλωσε ο επικεφαλής της εισαγγελίας της Μασσαλίας Brice Robin, την Πέμπτη.
Όπως γίνεται γνωστό από το Paris Match, ο πιλότος της πτήσης 4U9525 είχε αφήσει για λίγα λεπτά την καμπίνα και όταν προσπάθησε να επιστρέψει στο πιλοτήριο ο συγκυβερνήτης τον κλείδωσε απ' έξω χωρίς να τον αφήνει να εισέλθει.
Ο 28χρονος Andreas Lubitz, Γερμανικής υπηκοότητας συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου απέτρεψε την είσοδο του πιλότου Patrick Sonderheimer, καθώς είχε σκοπό να ρίξει το αεροσκάφος.
Όπως γίνεται γνωστό από τα πρώτα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας που βασίζονται στους διαλόγους που καταγράφονται στο πρώτο μαύρο κουτί που βρέθηκε, ο Lubitz απενεργοποίησε τον αυτόματο πιλότο και πάτησε το κουμπί καθόδου στέλνοντας το Airbus να συντριβεί πάνω στις Άλπεις.

Η ΣΕΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ  news247.gr


Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah