SIMPLEBET

Καρέ-καρέ πώς γίνεται το πρόσωπο μιας γυναίκας αν δεν το πλύνει καθόλου για έναν μήνα

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015



Το να αφαιρούμε το μακιγιάζ πριν πάμε για ύπνο είναι σημαντικός κανόνας, που επισημαίνει κάθε επαγγελματίας ομορφιάς.

Τι συμβαίνει όμως, αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε καθαριστικά προσώπου για έναν μήνα; Μία συντάκτρια του FEMAIL το δοκίμασε και παρουσιάζει τα αποτελέσματα.


 Παρότι η Lady Gaga και η Alexa Chung έχουν ομολογήσει ότι κοιμούνται με το μακιγιάζ τους, η Erica Tempesta ήταν έκπληκτη που δεν παρουσίαζαν σημάδια. Έτσι αποφάσισε να πειραματιστεί, αλλάζοντας τη ρουτίνα καθαρισμού της επιδερμίδας της.

Λίγες μέρες μετά τα 30ά γενέθλιά της, η Tempesta ορκίστηκε να κάνει έναν μήνα να πλύνει το πρόσωπό της. Όπως είπε η ίδια, «οι άνθρωποι των σπηλαίων δεν χρησιμοποιούσαν καθαριστικά προσώπου, τονωτικά ή ξεβαφτικά». Βέβαια, δεν φορούσαν και μακιγιάζ, κάτι το οποίο η Erica επέλεξε να αγνοήσει.

Για τις επόμενες 31 ημέρες άφησε στην άκρη όλα τα καθαριστικά και τα προϊόντα περιποίησης και καθάριζε το πρόσωπό της με μία πετσέτα βρεγμένη με ζεστό νερό.

Στο τέλος του πειράματος παρατήρησε ότι το πρόσωπό της ήταν πιο φρέσκο και καθαρό απ' ότι όταν χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα προϊόντα περιποίησης. Όπως επισημαίνει η ίδια: «Πέρασα τη δεκαετία των 20 ξοδεύοντας αμέτρητα χρήματα σε προϊόντα, που τελικά μόνο επιβάρυναν το δέρμα μου. Πλέον θα χρησιμοποιώ μόνο μία κρέμα ημέρας και μία για τις σακούλες στα μάτια, που είναι προφανές ότι τη χρειάζομαι».

Εβδομάδα 1



Εβδομάδα 2



Εβδομάδα 3


Εβδομάδα 4





Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah