SIMPLEBET

O Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ευβοίας συμμετείχε στο 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε WIKF

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015


18th WIKF European Championship
ΔΑΝΙΑ – Holstebro

25.26.27. Σεπτεμβρίου
Ο Σύλλογος Α.Γ.Σ. Διαγόρας Ευβοίας συμμετείχε στο 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε WIKF . Εκπροσωπήθηκε από την αθλήτρια Ραβανού Δαυιδία και τον προπονητή – διαιτητή Δήμου Ευάγγελο . Στη διοργάνωση συμμετείχαν 721 αθλητές από 18 χώρες . Η ολιγομελής Εθνική μας Ομάδα κατάφερε να καταταγεί 6η στην γενική κατάταξη μεταλλίων .
Στην έναρξη του Πρωταθλήματος προσκλήθηκε μόνο η Ελλάδα να κάνει επίδειξη , με τον Πρωταθλητή TANTO κύριο Γκόργκα Άγγελο και την ομάδα του , που μας εκπροσώπησε στο αγώνισμα αυτό και κατέκτησε τη 2η θέση . 
Η αθλήτρια του συλλόγου Ραβανού Δαυιδία κατέκτησε την 3η Θέση Kumite ( αγώνας) κορασίδων 8 – 9 ετών . Πραγματικά υπερέβη τα εσκαμμένα , υπερίσχυσε των 16 υψηλού επιπέδου αντιπάλων της και έφερε στον τόπο μας το ΧΑΛΚΙΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ μετάλλιο . 
Ο προπονητής του συλλόγου κύριος Δήμου Ευάγγελος εκπροσώπησε την Ελλάδα στο σώμα της διαιτησίας . Διακρίθηκε και είναι ο μοναδικός διαιτητής εκτός των απεσταλμένων παγκόσμιων διαιτητών ( της WKF ) που επιλέχτηκε από την επιτροπή διαιτησίας του πρωταθλήματος να διαιτητεύσει τους μεγάλους τελικούς . Επίσης ο κύριος Δήμου Ευάγγελος αγωνίστηκε στην κατηγορία ΚΑΤΑ Βετεράνων , όπου έλαβαν μέρος 16 προπονητές , κατέκτησε τη 2η θέση και έφερε στον τόπο μας το ΑΡΓΥΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ μετάλλιο . 
Δυστυχώς φέτος στο Πανευρωπαϊκό στη Δανία , η Εθνική Ομάδα μας είχε μόνο δυο εκπροσώπους από τον τόπο μας , ελπίζουμε του χρόνου στην Ολλανδία να έχουμε περισσότερους αθλητές από τον τόπο μας και να αποκτήσουμε και άλλα μετάλλια Ευρωπαϊκού επιπέδου .








ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah