SIMPLEBET

Αναζητώντας την αγάπη – 8 τρόποι για να την βρείτε

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015



Οι περισσότεροι άνθρωποι σε τούτο τον κόσμο, ψάχνουν να βρουν εκείνο το άτομο που θα περάσουν μαζί ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους.

Κατά τη διάρκεια αυτής, συναντούν πολλούς ανθρώπους, άλλοι είναι γοητευτικοί, άλλοι αδιάφοροι και οι άλλοι απλά πέρασαν για να περάσουν.

Στο τέλος πολλοί απογοητεύονται και πιστεύουν πως θα συγκατοικήσουν με τη γάτα ή στην καλύτερη με τον/την κολλητό/ή τους (γιατί σαν αυτόν/ή άλλως δεν υπάρχει).

Και μέσα σε όλη αυτή την αναζήτηση της αγάπης, έρχεται η καλύτερη προξενήτρα της Μ. Βρετανίας, Caroline Brealey, για να δώσει τις συμβουλές τις.

Αυτές είναι τα καλύτερα τιπς για βρούμε την αγάπη:

Να είστε δυναμικός/ή


Αντιμετωπίστε το πιθανό ταίρι σας σαν να διεκδικείται την δουλειά των ονείρων σας. Στο κάτω-κάτω, ίσως, να είναι εκείνος/ή που θα περάσετε μαζί του την υπόλοιπη ζωή σας.

Γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τι δίνετε

Τι εννοούμε με αυτό; Ξέρετε πως είστε μια ευχάριστη προσωπικότητα και όποιος/α είναι δίπλα σας θα είναι τουλάχιστον τυχερός/ή. Γιατί, όμως; Σε αυτό θα πρέπει να απαντήσετε και μετά είστε ελεύθεροι να βγείτε για αναζήτηση.

Πατάτε τα πόδια σας στη γη

Νιώστε υπερηφάνεια για τον εαυτό σας και μην συμβιβάζεστε. Ο ρεαλισμός είναι βασικό στοιχείο σε όλη την προσπάθεια. Μην έχετε υψηλές προσδοκίες και μην περιμένετε από τους άλλους να τις φτάσουν. Ναι, μεν να ξέρετε τι ζητάτε αλλά να είστε έτοιμοι και να συμβιβαστείτε.

Ζητήστε από τους φίλους σας να γίνουν προξενήτρες


Μπορούν να γίνουν οι καλύτερες, γιατί απλά σας ξέρουν!

Ανάλυσε το, not

Χάνετε τον χρόνο σας. Αντί αυτού, μιλήστε του/της.

Μην περιμένετε πυροτεχνήματα στο πρώτο ραντεβού


Ούτε καν στο δεύτερο! Τα πρώτα ραντεβού είναι λιγάκι άβολα. Κάποιες φορές υπάρχει χημεία, κάποιες άλλες όχι. Η αγάπη συνήθως είναι μια φωτιά που ανάβει σιγά σιγά.

Αν απογοητευτήκατε από το πρώτο ραντεβού, δώστε μία ακόμα ευκαιρία. Μπορεί μερικές φορές να πάει χαμένο, αλλά σίγουρα γνωρίσατε έναν ακόμη άνθρωπο.

Μην ψάχνετε αντίγραφο του πρώην σας

Το τέως ταίρι σας είναι πρώην για κάποιο λόγο. Προχωρήστε παρακάτω και μην ψάχνετε αντίγραφό του. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και ψάξτε ένα... διαφορετικό είδος.

Και να θυμάστε η ζωή δεν έχει καμία σχέση με την οποιαδήποτε λίστα σας



Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah