SIMPLEBET

Βροχές σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα

Σάββατο 26 Απριλίου 2014







Σύμφωνα με την ΕΜΥ άστατος θα είναι και σήμερα, Σάββατο, ο καιρός σε όλη τη χώρα. Κυρίως στην κεντρική Ελλάδα και τη Μακεδονία από το μεσημέρι και μετά προβλέπονται βροχές και καταιγίδες. 
Πιο αναλυτικά: 
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, αλλά λίγες βροχές. Στη Σαμοθράκη τη νύχτα προς την Κυριακή θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη Μακεδονία προβλέπονται το μεσημέρι και το απόγευμα δυνατές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στη βόρεια χώρα θα φθάσει έως τους 18 με 20 βαθμούς, όμως στη δυτική Μακεδονία δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς.  
Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά προβλέπονται το πρωί ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι βροχές και στα βορειότερα καταιγίδες. Στην Πελοπόννησο αναμένονται αρκετές ώρες με ήλιο και μετά το μεσημέρι νεφώσεις και στη βόρεια Πελοπόννησο βροχές. Η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι τους 21 με 23 βαθμούς.                                 

Στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες προβλέπονται  λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες προβλέπονται το πρωί κατά τόπους βροχές και από το μεσημέρι μόνο νεφώσεις. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 20 με 22 βαθμούς.                   

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah