SIMPLEBET

Οι τζιχαντιστές έκαψαν ζωντανό τον Ιορδανό πιλότο [σκληρές εικόνες]

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015


Μετά από την εκτέλεση του Ιάπωνα ομήρου, οι τζιχαντιστές υλοποίησαν τις απειλές τους και εκτέλεσαν τον Ιορδανό πιλότο Μουάθ αλ-Κασάεσμπεχ.

Σύμφωνα με το δίκτυο Al Arabiya, ο νεαρός Ιορδανός που κρατείτο όμηρος στη Συρία, θανατώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο. Αφού οι τζιχαντιστές τον έκλεισαν σε ένα κλουβί, περιέλουσαν το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και τον πυρπόλησαν.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο, κυκλοφορεί βίντεο που καταγράφει την εκτέλεσή του και δείχνει το άψυχο σώμα του πιλότου. Ο νεαρός άνδρας έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κατέπεσε το αεροσκάφος του στην περιοχή της Ράκα στη Συρία.

Το Ισλαμικό Κράτος ζητούσε ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωσή του να αποφυλακιστεί η βομβίστρια Σαντζίντα αλ-Ρισάουι που κρατείται σε φυλακές της Ιορδανίας. Η κυβέρνηση της Ιορδανίας είχε ανακοινώσει ότι θα εκτελέσει όλους τους κρατουμένους που συνδέονται με τρομοκρατική οργάνωση εάν ο 26χρονος άνδρας εκτελείτο από το Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες και έπειτα από την είδηση του θανάτου του Ιορδανού πιλότου, πρόκειται να εκτελεστεί η αλ-Ρισάουι και ακόμα πέντε κρατούμενοι που έχουν καταδικαστεί για συνεργασία με το ΙΚ. Μετά τη δημοσίευση του φρικτού βίντεο, ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιορδανίας ενημέρωσε την οικογένεια του Ιορδανού πιλότου για το θάνατό του.

Στο διάρκειας 22 λεπτών βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το al-Furqan Media Foundation, που αποτελεί όργανο του Ισλαμικού Κράτους, απεικονίζεται ο Ιορδανός με μώλωπες στα μάτια σε ένα τραπέζι και αργότερα να στέκεται όρθιος στο κλουβί και στη συνέχεια να τυλίγεται στις φλόγες.







Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah