SIMPLEBET

Αυτή είναι η πιο χαρούμενη φωτογραφία στον κόσμο -Γιατί όποιος την κοιτά χαμογελά [εικόνα]

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015




Το πρώτο χαρακτηριστικό που καθιστά τη φωτογραφία με το σκίουρο την πιο χαρούμενη στον κόσμο είναι το γεγονός ότι οι δύο άνθρωποι στο φόντο, που χαμογελούν, μας κάνουν αυτόματα ευτυχισμένους.

Το δεύτερο αφορά στην προδιάθεση που έχουν οι άνθρωποι να έλκονται από μικρά χαριτωμένα ζωάκια και από οτιδήποτε έχει χαρακτηριστικά μωρού.

Το τρίτο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με το σκηνικό. Η εικόνα των όμορφων λόφων και των γαλήνιων νερών λειτουργεί έτσι ώστε ο θεατής της φωτογραφίας να νιώσει πιο ασφαλής.

Το τέταρτο χαρακτηριστικό φυσικά είναι αυτό της έκπληξης. Κανένας δεν έστησε εκεί το σκίουρο, και η παρουσία του στην φωτογραφία έγινε με αιφνίδιο τρόπο. Έτσι, η μόνη αντίδραση που μπορεί να έχει κάποιος κοιτώντας αυτή τη σκηνή είναι να χαμογελάσει.



«Οι ξαφνικές “ωραίες” εκπλήξεις είναι καλές γιατί μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα ψυχολογικά καθώς πήραμε κάτι περισσότερο από ό,τι περιμέναμε», εξηγεί ειδικός.

Η φωτογραφία με το σκίουρο τραβήχτηκε το 2009 από την Μελίσα Μπράντς και το σύζυγό της και έγινε γνωστή μέσω μίας καμπάνιας της Coca-Cola #choosehappiness.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah