SIMPLEBET

Άλκηστις Γεωργίου, 19 ετών, χρυσή πανελληνιονίκης!

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015




Είναι μόλις 19 ετών, αλλά έχει κατακτήσει 7 χρυσά μετάλλια και συνεχίζει ακάθεκτα. Το όνομά της είναι Άλκηστις Γεωργίου, και μεγάλωσε στη Ρόδο, την οποία και τιμά με το παραπάνω. Η ίδια μιλάει αποκλειστικά στο Black Monday.gr και αναφέρεται σε όλους όσοι την έχουν βοηθήσει, αλλά και σε όλα όσα πρέπει να έχει κάποιος στο μυαλό του και στην καρδιά του, για να πετύχει τους στόχους του. 
Η Άλκηστις, αγωνίζεται στο άθλημα του στίβου 100 μέτρα με εμπόδια με τον ΓΑΣ ΥΓΕΙΑ Ρόδου και την Εθνική Ελλάδος. Ασχολείται με τον αθλητισμό από ιδιαίτερα μικρή ηλικία και με τον πρωταθλητισμό εδώ και τέσσερα (4) χρόνια. Έχει κατακτήσει μία σειρά από μετάλλια, αλλά παραμένει ταπεινή και σοβαρή, στέλνοντας αυτό το μήνυμα σε όλους. 

Η 19χρονη αθλήτρια από τη Ρόδο, έχει κερδίσει μία φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων, τρεις φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων, μία φορά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, δύο φορές το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων και μία φορά το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων.

 «Η μετριοφροσύνη είναι το παν. Πάντα επιδιώκω το κάτι παραπάνω από τον εαυτό μου. Είμαι αυστηρή με μένα την ίδια. Έτσι μόνο μπορείς να γίνεις σωστή αθλήτρια. Κανένας δεν πρέπει να υπερηφανεύεται για όλα όσα έχει καταφέρει. Θα πρέπει να έχει χαμηλό προφίλ», επισήμανε η Άλκηστις, μιλώντας αποκλειστικά στο Black Monday.gr, ενώ στέλνει το δικό της μήνυμα προς τα νεαρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. 

«Οι γονείς επιδιώκουν να στέλνουν τα παιδιά τους σε αθλήματα που πιστεύουν ότι είναι ομαδικά. Σκεπτόμενοι ότι με αυτό τον τρόπο θα αναπτύξουν την ομαδικότητά τους και θα κοινωνικοποιηθούν. Όμως, και ο στίβος μπορεί να προσφέρει αυτές τις αρετές. Μπορεί να θεωρείται δύσκολο άθλημα, αλλά οι άνθρωποι δεν έχουμε φτιαχτεί για τα εύκολα», πρόσθεσε η Άλκηστις, ενώ καταλήγει επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να το προσπαθούμε! 

Η 19χρονη Άλκηστις, χρυσή πανελληνιονίκης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς της και τον αδελφό της, δηλαδή την οικογένειά της, ιδιαιτέρως τον προπονητή της Χρήστο Τσικουρίδη, καθώς και τον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου και ειδικότερα τους κ.κ. Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και Δημήτρη Λουκίσσας. 

Η Άλκηστις, έχει κατακτήσει και πανελλήνιο σχολικό ρεκόρ στο στίβο, ενώ κατέχει και τις δεύτερες καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων στην κατηγορία Παίδων Κορασίδων και Εφήβων Νεανίδων. 

Πηγή: Black Monday.gr



Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah