SIMPLEBET

Tο Eurogroup τελείωσε -Χωρίς προτάσεις η Ελλάδα, λένε οι ξένοι

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015




Ως την τελευταία ευκαιρία που θα έχει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τους Ευρωπαίους θεωρείται το σημερινό Eurogroup το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Η συνεδρίαση τελείωσε και αναμένεται δήλωση Ντάισελμπλουμ.

Υπήρξε σύγχιση για το αν η ελληνική πλευρά κατέθεσε πρόταση.

Telegraph:

«Αυτό είναι περίεργο. Η Σύνοδος των ηγετών της ευρωζώνης θα ξεκινήσει στις 7.30 και οι Ελληνες εμφανίστηκαν χωρίς νέα πρόταση (αν και εκείνοι ισχυρίζονται ότι εμφάνισαν). Δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συζητήσουν τώρα οι ηγέτες, μετά από ένα Eurogroup που ήταν σχεδόν αποτυχία.

Πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει:
«Δεν έχουμε προτάσεις υποστηρίζουν διάφοροι κύκλοι όπως δεν είχαμε με τις 47 σελίδες. Το ίδιο την προπερασμένη Δευτέρα το ίδιο και σήμερα. Δεν έχουμε προτάσεις ή δεν τους αρέσουν οι προτάσεις μας;»

Σύμφωνα με την κυβέρνηση ο κ. Τσακαλώτος κατέθεσε τις προτάσεις της προηγούμενης εβδομάδας. Αυτές τότε δεν είχαν συζητηθεί  επειδή στο Eurogroup οι ΥΠΟΙΚ είπαν ότι θα περιμένουν το δημοψήφισμα και μετά θα τοποθετηθούν.

«Περιμένουμε τα σχόλια τους σήμερα», αναφέρει κυβερνητική πηγή.

Ντολ: «Ανικανότητα και απερισκεψία από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Τζόζεφ Ντολ, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μέσω Twitter ανέφερε μετά το τέλος του Eurogroup «Χωρίς προτάσεις, καμία πρόοδος. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήγε με άδεια χέρια στο Eurogroup και έδειξαν πάλι την ανικανότητα και την απερισκεψία τους».



«Καίγονται οι γέφυρες για την Ελλάδα»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του BBC Ντάνκαν Ουέλντον, η Γαλλία και η Ιταλία προσπάθησαν για τη διάσωση, όμως η Ελλάδα δεν προσήλθε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όπως θα έπρεπε με τις προτάσεις της.

«Και άλλες καμένες γέφυρες για την Ελλάδα» παρατηρεί ο δημοσιογράφος του BBC.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...


 
Share on :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015 Peripteras
Distributed By My Blogger Themes | Design By Herdiansyah Hamzah